Oma olotila on tänään ollut aika huono. Mahatauti kolkuttelee ovella, mutta ei ilmeisesti tiedä tullakko sisään vai ei Yllättynyt.. Olotila on siis lähinnä ponneton, mahaa vähän juilii ja sitä rataa.

Hui ei ole aivastellut tänään kuin muutaman kerran, eikä yskinyt siis kertaakaan. En oikein ota selvää siitä että onko se nyt saanut kennelyskä tartunnan vai ei.

Tänään otettiin kahdet pienet sisäreenit. Osku ja Vau saivat tehdä temppuja Cool.

Huilla otin ensin peräpään käyttöä, sivullesiirtymisiä sekä käännöksiä - näitä kaikkia namilla palkaten. Itse olen tehnyt pienen ongelman tuosta oikealle käännöksestä, miten se tuntuukin niin vaikealta askeltaa? Ehkä minä olen sitten vasenkätinen käännöksissä, heh! Tämän lisäksi otettiin istumista, mitä ajattelin hinkata kuuriluontoisesti nyt pari kertaa päivässä jotta siinä päästäisiin edes joskus eteenpäin.. Istumiset toimi hyvin!

Nyt iltasella otin vain istumisia + hieman "kuole" temppua. Harri naksutteli istumisista, koska halusin ottaa täysin ilman apuja. Hui teki tosi nopsia istumisia, tai siltä ne ainakin naksuttajasta tuntuivat Silmänisku. Toistaiseksi olen vielä pysähtynyt aina käskyn annettuani, tästä täytyy reenata siis eteenpäin harjoittelemalla ensin pelkkiä jättöjä ja tehdä sitten koko liikettä.

Riitan ja Hannan kanssa meilasin ja juttelin Huin seuraamisesta, ja siitä kun olen miettinyt että onko se liian pliisua. Molemmat olivat samaa mieltä siitä että tässä vaiheessa Huin seuraaminen on tosi hyvää, koska se on siistiä - Huilla on hyvä paikka, se on suorassa, ei paina, sillä on hyvä kontakti jne. - teknisesti siis aika lailla hyvä. Riitan mukaan mm.ikä tekee tehtävänsä, kertoi että niin sekä Glenda että Lucky olisivat kohottaneet viretilaansa iän myötä - milloin sitten saattaa seurata aivan erilaisia asioita mietittäväksi kuumenemisen myötä.. Hui on kyllä niin hassu kun se tekee kaiken niin kieli keskellä suuta Pusu. Aivan täysin erilainen kuin Vau!

Loppuun vielä parit seuruu kuvat (kuvat Arja/Aki Heiskanen), kyllä sitä muillakin on kieli keskellä suuta kuin vain tosikko-Huiskulla Cool