Maanantaina osallistuin Huin kanssa möllitokoon Mutalassa, Pian toimiessa tuomarina ja Ylökkin järjestävänä seurana Cool. Luoksepäästävyydessä Hui hilasi itseään hieman kohti Piaa, pysyi kuitenkin alhaalla eikä hypännyt. Paikallaolossa ekalla hyvin maahan, hieman pää pyöri paikallaolon aikana - pysyi kuitenkin hyvin. Nousi myös hyvin ylös Hymy. Ohjaaja sai noottia kun yritti kirmata kehästä ulos ennen kuin tuomari kerkesi koirakkoa arvostelemaan - tämä hyvä pointti, en tätä nimittäin tiennyt (ettei niin saa tehdä!)..

Yksilöliikkeissä Hui ei ollut ihan niin hyvässä vireessä mitä olisin halunnut, mutta tekeminen oli tuomarin mukaan siistiä ja teknisesti puhdasta. Seuraamiset taisi molemmat olla kymppejä - hihnassa seuraaminen ei ollut niin hyvää kuin vapaana seuraaminen. Liikkeestä maahanmenossa meni suht nopeasti maahan, kuitenkin väärällä tekniikalla (istumisen kautta). Tätä pitää reenata! Luoksetulo oli ihan sikahidas. Eipä paljon ole tullut otettua näin lyhyeltä matkalta, joten peiliin katsomisen paikka Silmänisku. Liikkeestä seisominen ja hyppy Pia-tuomarin mukaan kympin arvoiset, hyvä niin!

Toko-kokeen jälkeen otettiin vielä vähän Pk-tottista. Hui oli hyvässä vireessä, palkkailin sitä ahkeraan lelulla. Ampumiset seuraamisen yhteyteen - ei reagointia. Sitten otettiin muutamat vauhtiluoksetulot ihan lyhyeltä matkalta, ok näin - vapautus lelulle jalkojen välistä. PK telineillä otettiin hypyllä pelkkää noutokapulan palautusta, pari toistoa - molemmat hyvin! A esteellä palautus myös ok, rupesin säätämään itse esteen suorittamista kun Hui hyppää hieman liian korkealta alas.. Sekosi sitten hieman siihen reeniin, mutta saatiin lopuksi vielä ihan hyvä kapulan palautus. En tiedä miten tuota A estettä pitäisi reenata jotta koiralle iskostuisi että kapulaa haettaessa ja kapulankin kanssa se este pitää tulla suht alas asti?? ..tietysti ottamalla sata miljoonaa toistoa niin että koira suorittaa esteen avuilla oikein ja tämä jää sen liike muistiin.. mutta Päättämätön..

Reenien loppuun vielä eteenmeno aivan Viskin nenän edestä. Molemmat oli päteviä - sekä Viski että Hui, hyvin pysyi ja hyvin lähti!