Keskiviikkona reenattiin tokoa Pian kanssa Pirkkalassa. Hui teki VOI luokan liikkeet paikallamakuuta lukuunottamatta. Ruutua otettiin parikin eri toistoa, ensin Hui ei meinannut hahmottaa koko ruutua. Yllättävän vaikea tämä ruutu on Huille.. En nyt muista enää että mitä muuta siellä tuli - kuin sen että kaukoissa Hui jumitti ihan järkysti. Sitä vähän ahdisti kun otettiin kisanomaisesti ja maahanjätön jälkeen Pia viritteli sen eteen remmin.

Torstaina oli tokon valmennusryhmän reenit Mutalassa. Hui teki yhdessä setissä. Ensin ruutu niin että siellä pallo valmiina. Tämä ok. Toistolla niin että otettiin koko ruutu liikkeenomaisesti. Muuten ok, mutta sivulletuloon säntäsi mun oikealle puolelle. Hui oli myös tosi levoton ruudussa - ts. pää pyöri aika lailla. Siihen pitäisi nyt puuttua ja vahvistaa rauhallista makuuta. Muina liikkeinä otettiin kaukot kisanomaisesti - missä nyt (muistaakseni) nousi ihan hyvin ylös. Tunnari myös kisanomaisesti mikä sekin ihan hyvin, pientä pureskelua luovutuksessa tosin.. Kristalta saatiin hyviä vinkkejä joka liikkeeseen. Tokoreenien jälkeen porhallettiin Karhelle jäljelle missä oli Hannan Veikan ja Huin jäljet odottelemassa. Veikan ajettua jäljen oli Huin vuoro. En muista että koska reenitilanteessa olisi niin paljon jännittänyt, ts. mua jännitti että tekeekö Hui samanlaisen katastrofi jäljen kuin se teki edellisellä kerralla.. Jana oli tosi syvä, ainakin 50m. Hui eteni janalla tosi hienosti, reagoi jälkeen hyvin - tarkasti pätkän takajälkeä ja lähti sitten hyvin oikeaan suuntaan eli vasemmalle. Jäljestys oli sitä omaa Huiskua, tosin kyllä vauhti oli aikamoinen ja se veti paikoitellen tosi lujaa. Hanna oli tehnyt hyvän ja vaativan jäljen, jolle mittaa tuli gps:n mukaan 1.3km. Keppejä oli neljä joista rontti ei nostanut kuin 2 (eka ja kolmas jäi).. Ilmeisesti ollaan taas pitkän tauon jälkeen siinä pisteessä että jäljestys on vaan niin nastaa että keppejä ei ehdi ilmaista. Tosin eka keppi oli sellaisessa männyntaimi viidakossa että se on saattanut jäädä ihan työtapaturmaisestikin - mutta kolmoskepin näin jopa minä itsekin, joten sen kohdalla ei hyväksytä selityksiä.. Tänään sunnuntaina olisi tarkoitus lähteä jälkimetsään Kyröskoskelle, tilauksessa on jälleen pitkä ja haastava jälki!

Tänään sunnuntaina Hui starttasi ekan kerran VOI luokassa. Tuomarina toimi Jaana Tala, ja kisa pidettiin Pirkkalassa hyisellä hiekkakentällä. Hitto kun oli kylmä! Liikkeet arvosanoin:

Paikallamakuu 10

Seuraaminen 8 - Hui oli ihan hyvän tuntuinen, hieman se painoi aika-ajoin ja sen pää veivaa kyllä välillä kuin mikäkin - varsinkin hitaassa ja juoksuseuraamisessa.

Liikkeestä istuminen 10 - tuntui että Hui olisi hieman ennakoinut?

Luoksetulo 9 - tämä näytti ihan siistiltä. Seisominen olisi voinut olla voimakkaampi.

Ruutu 8.5. - Hui lähti ruutuun ensin hyvin, sitten vähän hidasti vauhtia ja pyörähti ruudun sivuun oikealle. Siinä se sitten pälyili hetken kuin sanoakseen "että ei ole ruutua näkynyt!".. Maltoin mieleni ja odotin, ja se hipstutteli ruutuun. Loppuosa jees, tosin pää pyöri siellä maassaolossa ihan riittämiin.

Hyppynouto 9. - luovutus aika tiivis.

Metallinouto 9. - luovutus vähän vino.

Tunnari 0. Voi argh. Hui meni suoraan omalle. Nappasi sen suuhunsa ja kuitenkin päätti jatkaa haistelua tiputtaakseen sen kertaalleen ja tönäistääkseen väärää. Toi kuitenkin omansa luovutukseen, vähän taisi alkumatkasta pureskella - luovutus kuitenkin rauhallinen

Kaukot 5. Toinen voi argh. Jäpitettiin hyvä tovi ennen liikeen alkua perusasennossa kun tuomari arpoi arvosanaa tunnarille. Mun olisi pitänyt vapauttaa Hui, eikä vaan päivitellä hiljaa että mitä tapahtuu. Hui ei mennyt maahan ekalla käskyllä. Itse kaukot oli aika hyvät, osaamattomuus näkyi tutussa paikassa sei-is vaihdossa missä Hui tuli ainakin puoli metriä eteenpäin.

Kokonaisvaikutus 10. Hyvä me!

Ihan kiva oli kisata, eikä edes jännittänyt ihan kauheasti. Hyvin Hui "kesti" pitkän palkkaamattomuuden, mitä nyt tosin sitten tapahtui tuossa tunnarissa.. Pia oli paikalla henkisenä tukena + kuvaamassa videota - joten kuvapitoista todistusmateriaali tiedossa! ..video löytyy täältä

Vaustakin muutama sana, ts. Vau on voinut tosi huonosti. Se on kovin kovin väsynyt, oksentelee edelleen ja oksennuksen seassa on taas vertakin. Vau pääsääntöisesti nukkuu, ja jos pihalla ollaan se seuraa minua kuin varjo ja käy heti maihin lähistölle jos päädyn jotain puuhastelemaan pidemmäksi aikaa. Voi rakas varjoni . Vaun hengitys on kauhean tiheää ja pinnallista, kroppa on ilmeisen kovilla. Vaulle on varattu eläinlääkäri aika tiistaille, mutta yritän päästä lääkäriin jo huomenna jos vaan saan lastehoitajaa siksi aikaa kun lääkärikäynti on.