Vau lähti aamuvarhaisella riemukseen agilitaamaan Caritan ja Wyffen kanssa. Hyvin oli reenit menneet ja kodinhoitohuoneessa hymyilee nyt tyytyväinen neiti - agility on yli kaiken :)

Huin kanssa treffasin Hannan, tytöt sekä pojat Ikurissa. Tarkoituksena oli katsoa hieman Huin ontumista ja ottaa pienet tokoilut. Ontumista ei saatu esiin - hienoa! Otin pienet tokottelut Huilla, ensin ihan perusasentojumppaa, imutusseuraamista sekä peräpäänkäyttöä. Lisäksi muutamat luoksetulon loppuasennot, istumista sekä kapulan pitoa. Nämä kaikki ihan ok, vaikkakin tuntuu että me ei ikinä edetä yhtään mihinkään! Imutusseuraamisessakaan en näe Huita juuri laisinkaan, joko se on entisestään kutistutunut tai mun maha kasvanut ;O

Hanna otti myös pojilla pienet nopeat reenit, jonka jälkeen kävin vielä yksin Huin kanssa pienellä Ikurin kierroksella. Käveltiin pieni lenkki omakotitaloalueella missä oli verrattaen mukavasti lenkkeilijöitä liikkeellä. Huin piti joka toiselle pörhistellä ja pöhistä - eräs papparainen oli niin mukava että pysähtyi jutulle ja syötteli Huille makkaraa - seuraavien lenkkeilijöiden kohtaaminen olikin sitten paljon helpompaa kun ei tarvinnut jännittää Huiskun niin paljon. Tätä kaupunkireeniä pitäisi tehdä nyt paljon, paljon ja paljon. Sen siitä saa kun asuu metsänpuskissa.