Sunnuntaina jatkettiin reenien parissa. Treffattiin Hanna ja pojat hulppealla nurtsikentällä, miten me ollenkaan ollaan moinen reenipaikka jätetty käyttämättä??

Veikan kanssa ilmoittautumiseen jonka jälkeen Hui aloitti liikkeillä Veikan mennessä paikallamakuuseen. Hui oli aikast pätevä . Tehtiin seuraamista, mikä tuntui hyvältä - myös täyskäännös hieno. Liikkeestä istuminen myös tosi hyvin, Hannalta kommenttia että hyvä nopea istuminen. Maahanmenoa leikin kautta - luoksetulo loppuunsaakka - ok. Seisominen, missä pysyi hyvin - luoksetulo vauhtipalkalla. Yksi 2kg nouto, vähän korjasin luovutusasentoa. Loppuun vielä eteenmeno, mihin irtaantui hyvin - ei nähnyt pallon vientiä. Pallolla hetken leikit ja Hui takaisin autoon.

Veikan tottisteltua otin vielä Huin uudelleen nähdäkseni että kytsiikö se kentän päätyä. Eipä kytsinyt! Otettiin puun kierrolla hieman luoksetulon loppuasentoa, jonka jälkeen pätkät seuraamista sekä seisominen pallopalkalla - nämä hienosti, huippua!!

Tänään maanantaina jatkettiin reenejä Mutalassa, jälleen Hannan kanssa. Veikan kanssa ilmoittautuminen, jonka jälkeen Veikka paikallamakuuseen ja Hui liikkeisiin. En reenannut tälläkään kertaa paikallaoloa. Seuraamista, eka suora ei ollut niin hyvää kuin Hui pystyy tekemään mutta mielestäni kuitenkin ihan ok. Palkka pitkän suoran päässä. Istuminen mikä hyvin jälleen, leikin kautta maahanmenoja + luoksetulo loppuun saakka, seisomisesta palkkaus, toistolla vauhtiluoksetulo - nämä olisi tietysti voinut tehdä eripäin kuin eilen... Noudot, 2kg luovutus vino kun heitin kapulan ihan vinkuraan. Telineet hyvin. En ottanut eteenmenoa tässä reenissä, mietin että voisin sen ottaa pihassa vielä pariin otteeseen ennen lauantaita. Hyvä fiilis jäi tästäkin reenistä, Huilla oli hyvä vire ja asenne!

Kiitos Hannalle

Huomenna olisi tiedossa sitten taas alikiitoa ja esineruutuilua.