Tänään reenattiin Hannan kanssa Pirkkahallilla. Olin niin hyvissä ajoin liikkeellä että kerkesin humputtamaan Vaun kanssa pitkän tovin. Tehtiin vaikka mitä, seuraamista, jäävät, kiertoja ja loppuun leikkiä ja kaukoja. Vau oli kovin tohkeissaan ja kierroksia riitti.

Huin kanssa tein lyhyen reenisession ennen Hannan tuloa. Palkkaa ensin kun se tarjosi "veikkamaiseen" tapaan perusasentoa . Seuraamista niin että lähdettiin vauhdista liikkeelle. Tuntui tosi hyvältä, vähän se kyllä estää mun kulkua - ts. herraa pitäisi saada se 5cm taaksepäin vähintään. Kierrättin Huita myös esteiden ympäri seurauttaen, ei reagointia telineisiin. Leikittiin paljon kahden lelun leikkiä ja ekan session loppuun myös seisomista pallolla - hyvin oli muistissa.

Tein vielä toisen session Huin kanssa reenien loppuun. Hanna ampui, hieman Hui hätkähti ekaa paukkua - seuraavaan kolmeen ei reagointia. Ampuminen pitää kyllä pitää paremmin mukana ohjelmistossa. Seuraaminen virettä myöden oli taas hyvää, jee! Otin yhden vauhtiluoksetulon, missä Hui tuli tosi lujaa - palkkaus jalkojen välistä. Loppuun vielä kosketuskeppiin tökkimistä, mikä oli nyt kentän päässä - pikku hiljaa lähetysmatkaa sille pidentäen, hyvin pelitti. Tarkkana saa tosin olla että Hui ei ala huijaamaan sillä että koskettaako se siihen keppiin varmasti vai ei..

Reenit oli kaikin puolin vauhdikkaat, kiitos Hannalle seurasta ja avusta