Tiistaina Atte oli kotona potiessaan kuumetta, joten aamupäivän ulkoilut jäivät taas väliin. Otin sitten sisällä Huilla hieman tottista, Osku ja Vau saivat jälleen esittää temppurepertuaarinsa läpi. Huilla otin seuraamista lyhyitä pätkiä, namilla palkaten. Hienosti pysyi pää ylhäällä, tietty kun oli suurin piirtein imutuksessa Yllättynyt. Otettiin peräpään käyttöä sekä täyskäännösreeniä. Lopuksi vielä kapulan nostoja ja luovutusasentoon tuloja + kapulan luovutuksia. Nämä kaikki ihan mukavasti.

Harrin kotiutuessa kävin metsälenkillä koirien kanssa. Hui ja Vau tykittelivät pitkin metsää syvässäkin hangessa, hyvää lihaskuntoreeniä. Itsekin olin aika puhki lenkin jälkeen kun tätä lunta on tullut ja polut olivat aika sohjossa.

Iltasella suuntasin Hannan kyydillä maneesireeneihin Hämeenkyröön. Hui aloitti noudolla. Vauhti mennen tullen tosi hyvä. Kai tietysti olisi voinut tulla "vieläkin voimakkaammin".. Luovutuksessa jäi hieman irti ja vaadin perille asti. Hyvin korjasi ja siitä nopea palkka. Otin parit kapulan nostot läheltä, näissä luovutusasennot hyvät.

Sitten jatkettiin seuraamisella ja voi voi voi.. Huuto ! Hui oli poikkeuksellisen kovilla kierroksilla ja edisti sekä painoi, mitä se tekee ani harvoin.. Tai ainakin toistaiseksi on tehnyt. Olisi ehkä pitänyt tajuta vaihtaa palkkaus namille, mutta en tajunnut. Saatiin kuitenkin onnistuneitakin pätkiä ja muistin palkatin hyvin Hannan vahtiessa silmä tarkkana Silmänisku. Muutamia kertoja pään laskua siellä seuraamisessa esiintyi mistä huomauttelin ja otettiin uudestaan. Käännökset tuntuivat tänään ihan oudoilta, Hui jotenkin toljotti vain mun kädessä olevaa lelua. Noh, toivottavasti tämä tästä.. Nyt pitää ensin saada tuo ongelma seuraamisen aluista pois (pään satunnainen heijaaminen), ja sitten korjata tuo edistäminen jos sitä nyt sitten jatkossa esiintyy. Kahta ongelmaa on vaikeaa työstää yhtä aikaa..

Plääh!

Seuraamisten jälkeen otin yhden luoksetulon liikkeenä, mikä hyvin! Toinen vielä vauhtina, missä Hui ei ensin meinannut lähteä liikkeelle - muuten ihan ok. Loppuun vielä eteenmeno pallolle, minkä viennin näki kaukaa. Eteenmeno hyvä! Hyvät leikit vielä sillä ihanalla nahkapallolla loppuun.

Hyvät reenit oli! Tuo seuraaminen ahdistaa, mutta eipä se ahdistumalla parane vaan reenaamalla.. Toivottavasti edistäminen ja painaminen olivat vain "vierailevia tähtiä" meidän seuraamisessamme Kieli ulkona. Kiitos Hannalle avusta ja kyydistä!