Viikolla reenattiin pariinkin otteeseen kotipihassa. Seuraamista namilla taaksepäin palkaten sekä jääviä - pelitti hyvin. Huisku oli myös hyvässä vireessä..

Mutta sitten tänään meni ihan päin seiniä . Treffattiin Tesomalla Hannan, Tainan ja Maaritin kanssa. Otin Huin ekana, tarkoituksena tehdä palkkaamattomuusreeniä niin että palkka liikkeestä istumisen valmistelevasta osuudesta. Pienet (ehkä liian vaatimattomat?) virittelyt alkuun ja kokeenomaisesti matkaan. Jo heti huomasi että vire ei kohdillaan, pientä vilkuilua - ei tietoakaan painamisesta jne.. Eka täyskäännös kuitenkin tuntui - en tiedä näyttikö - hyvältä, Hui myös petrasi vauhdinmuutosten jälkeen.. Henkilöryhmä huono kun piti pälyillä reenikasseja yms. Taina lähti tässä vaiheessa kiikuttamaan eteenmenon kosketuskeppiä - ja sekä siitä että huonosta vireestä johtuen liikkeestä istumisen valmisteleva osuus oli ihan järkkyä. Matalaa huonokontaktista seuraamista, eteenpäin hyökimistä ja pälyilyä.. Keskeytin sitten ja otin eri suuntiin ja kai sitten palkkasinkin, ei muista kun rupesi itseltä hermo jo menemään.. . Jätettiin seuraamisest sitten siihen ja ekan session loppuun eteenmeno. Se oli suht hyvä huomioiden että kenttä oli suht vieras ja pitkä.

Ekan session loppuun huomasin että Huin toisesta takajalasta tuli verta, se onnistui saamaan loven toiseen polkuanturaan jäisestä kentästä. Ajattelin kuitenkin ottaa lyhyen toisen vireennostosession, missä kahden lelun leikkiä sekä vauhdista seuraamista. Ei tuntunut niin hääviltä, vaikka raati väitti muuta . Toinen sessio pääasiassa sellasta hillumista, vireennostoa - ja siihen nähden se meni ihan ok. Yritin kovasti olla näyttämättä Huille mun ketutusta, mutta en tiedä miten onnistuin.. ÄRSYTTÄÄ kun se käy niin tuulella, ja en ymmärrä mistä se ottaa painetta - jos ekan session epävarmuus nyt siitä johtui. Tarkemmin nyt kun asiaa mietin, tein tyhmästi kun en antanut Huin enempää fiilistellä kenttää ekan session alussa ja olisi myös pitänyt viedä kosketuskeppi valmiiksi ilman että sitä olisi kesken kaiken sinne pitänyt viedä. Se kun rakastaa sitä liikettä ja kytsii sinne kentän päähän sitten ihan kympillä - TYHMÄ MINÄ! Nyt pitää taas seuraavat reenit sekä pihassa että kentällä keskittyä vireennostoon ja ottaa sitten 3-4 kerran jälkeen taas pala palkkaamattomuutta. Ehkä se siitä?

Vau sai vähän kikkailla kun Veikka oli paikallaolossa, siitä ei sen ihmeellisempää. Kun tultiin reeneistä pihaan ja otin Huin autosta niin se ontui takajalkaansa. Katsotaan nyt miten käy  huomisten reenien.. Harri bongasi Oskun toisesta takareidestä jo toisen patin - liekö sitten rasvapatti vai jotain vakavampaa, sellanen kova irtonainen pahkura se on. Nähtäväksi jää..