En nyt oikein ota selvää Huin yskätilanteesta, sillä tänään se ei juurikaan ole niiskuttanut eikä yskinyt. Vau on aikalailla samanlainen, köhii heti kun innostuu. Noh, näillä pakkasilla ei tarvitse miettiä sen parempia ja pidempiä lenkityksiä, ja reenihallien ovet ovat säpissä meidän osalta - joten mikäs tässä on sisällä möllöttäessä .

Tänään tein vähän sisätokoa Huiskun kanssa. Vau ei saanut tehdä mitään, kun se alkoi heti köhimään kun aavistikin mun aikeeni. Huin kanssa jatkettiin tokokärpäsen viitoittamalla tiellä . Ts. naksuttelin maasta seisomaan nousuja, yritin saada sen tarjoamaan, minkä se tajusikin ihan kivasti. Lisäksi tehtiin metallin nostoja ja luovutusasentoon tuloja - mistä naksuttelin ja palkkasin ilman että vaadin luovutusta. Tässä Hui pyrki märisemään kapulalle, tähän ilmeisesti pitäisi heti kiinnittää huomiota jos yhtään haaveilee joskus kisaavansa sillä tasolla (VOI vai EVL?) missä tätä kapulaa tarvitaan. Hyvin Hui kuitenkin kapulaa puri, ilman väyläystä. Sitten tehtiin myös hieman merkin alkeita, mutta taisin vahvistella väärää asiaa kun vahvistin naksuttelulla merkkiin koskemista.. Tämä pitänee siis miettiä uusiksi. Loppuun vielä vähän "oman" nostamista, eli tunnarikapulan nostoja. Mukava pieni reenisessio, missä pojat oli kiitettävänä häiriönä - se ei tosin herraa häirinnyt .

Ensi viikonlopun Längelmäki reenit jää meiltä nyt sitten väliin tämän kennelyskäepisodin takia. Harmi juttu, mutta toivottavasti reenataan sitten pian taas uudestaan! Oheinen kuva viime talven Längelmäki reeneistä.