Sunnuntaina kisattiin Noormarkussa tokossa avoimessa luokassa. Hui oli varsin pätevä, vaikkakin sekaan mahtui jos jonkinlaista pientä virhettä. Tuomarina toimi Tiina Heino mikä oli mielestäni aika hövelikin pisteiden jaon suhteen. Liikkeittäin.. Lisäilen liikekohtaiset pisteet myöhemmin kun en nyt niitä muista.

Paikallaolo - Hui valui puoli-istuvaan asentoon kun vastasin liikkurin kysymykseen "valmis". En ehtinyt korjata kun jo tuli käskytys - eikä sitä tietenkään pisteiden valossa olisi saanutkaan korjattua. Muuten paikallaolo ok, tästä 9½.

Seuraaminen ok, eka pysähdys tuli Huille yllätyksenä - tästä 9.

Liikkeestä maahanmeno, muistaakseni ok - 9.

Luoksetulo - pysähtyminen oli mielestäni hyvä - loppuosankin tuli laukalla - 8½.

Liikkeestä seisominen hyvin - tämä 10.

Noudossa ei lähtenyt ekalla "tuo" käskyllä noutamaan. Torstain häiriöreeni taisi vielä olla takaraivossa.. Luovutusasennossa hieman rauhaton - tästä 8.

Kaukot, toisessa istumaan nousussa istuminen jäi inasen vajaaksi. Huin pää pyöri kuin väkkärä, se ehti vilkuilla liikkuria ja jopa tuomaria. Onneksi olin rauhallinen ja odotin että se oli kuulolla. Näitä pitää reenata paljon häiriössä.. Tästä muistaakseni 9½.

Hyppy. Hyvin hyppäsi ja meni napakasti istumaan. Ei ennakoinut liikkurin käskyllä luoksetuloa, mutta sitten minä tantero annoin "tule" käskyn - mikä on meillä sivullesiirtymiskäsky. Hui tuli epävarman näköisenä mun eteen ja siirtyi siitä sitten ennen liikkurin käskyä sivulle.. On se hyvä että pidän huolen että jos Hui osaa niin minä sitten sössin.. Hypystä 9.

Yleisvaikutelma vai mikä se nyt on - 10. Tuomari tykkäsi meidän yhteistyöstä .