Perjantaina uhmattiin talven tuiverrusta ja lähdettiin Katin ja Maijun kanssa Längelmäelle reenaamaan. Längelmäellä myös Katja, Hanna sekä Kirsi. Varsin hyvät reenit jälleen, kiitos kaikille osallisille. Hui teki kaksi settiä + paikallaolot. Ekassa setissä aloitettiin seuraamisella. Häiriköintiä, mikä aiheuttaa tahmeutta mutta suht kivasti Hui kuitenkin selvisi. Huonoimpia osia seuraamisessa perusasentoon istumiset, vajui kuin täi tervassa. Loppupalkkaukseen odotettiin hyvää istumista.

Sitten taidettiin jatkaa ruudulla. Merkiltä palkka ensin ja sitten ruutuun. Ruutuun ihan jees, vähän jää kyllä liian eteen. Palkka seisomisesta ja loppuosa erikseen. Varasti sivulletuloon, uusinnalla parit käskytykset ja malttoi kuunnella. Sitten luoksetuloa. Ensin tahittiin hitaan maahanmenon kanssa (+laittoi toisen etujalan alleen). Aikansa säädettiin ja jo tippui hyvin. Luoksetulo ensin suorana ja oli kyllä sellainen hiippailusuoritus. Sitten seisominen, mistä palkka. Loppuun vielä seisomisesta suora. Luoksetulon jälkeen metalli palkatta, mikä ihan jees - tosin olin tosi kaukana hypystä - hyvä kommentti siis kertoi että kisasuoritus on aina korkeintaan 3m hypystä. Olen aina luullut että etäisyyden saa tässäkin valita itse. Metallin jälkeen kisanomainen tunnari ja Hui teki oikein nätisti, hienosti tuli oma. Huippua!

Paikallaolot settien välissä, ne muuten ok - mutta paikallamakuussa maahan meno tahmea kun piti pälyillä käskyttäjä-Maijua.

Toka setti aloitettiin ohjatulla. Ensin palkka merkistä, se hyvä! Haetutin oikean, hyvin sekin! Sitten ruutu palkatta (missä ennakoi maahanmenon) ja sen jälkeen vielä tunnari. Ei nyt niin hyvä kuin ekalla kierroksella, mutta hienosti oikea kuitenkin. Työskentely oli levottomampaa. Kaikkinensa hyvät ja kivat reenit!

Tänään sunnuntaina talviset hakuilut Pian ja Anun kanssa. Huille 4 hajunhakua, ja oli kyllä huonoja suorituksia tänään. Hui jäi kiinni lumisiin väyliin ja jälkiin, ei selkeästi ajatus ilmavainussa ollut. Hyvin kuitenkin löytyi ukot. Jos ja kun tätä hakuilua tässä vielä talven mittaan jatketaan niin Huin pitää päästä tallaamattomille hangille jolloin se ei voi jäljestää.