Keskiviikkona reenattiin tottista Nokian hallilla. Huin kanssa oltiin hieman ajoissa ja aloitettiin hypyllä ennen muiden tuloa. Kylläpäs oli jumitusta. Hui ei meinannut millään lähteä hyppyyn ekasta käskystä, kunhan vaan nyki ja heilui hypyn suuntaan. No, saatiin kuitenkin onnistuneita toistoja, otin yhden kokonaisen liikkeen ja sitten vain palkkasin Huita pelkästä hypystä. Hypyn jälkeen luoksetuloa. Jätin taas takapalkan Huin taakse ja otin ensin suoran luoksetulon - tuli ihan hyvällä vauhdilla, vapautin taakse. Toisto niin että pysäytin seisomaan - kääntyi vahvasti taaksepäin ja meinasi varastaa pallolle, otettiin uudestaan ja nyt suht ok. Sitten yksi läpijuoksuna pallolle melkein Tuplan syliin . Vielä yksi toisto niin että Pia apparina piti palloa mihin Huin pysähdyksestä vapautin, pysähdys ihan asiallinen. Luoksetuloreenin jälkeen vielä parit hypyt, mistä suoraan palkka itse hypystä.

Sitten reenattiin porukalla paikallaolot. Ensin istuminen. Ihan ok Huiskulta, olin piilossa koko ajan. Vähän Hui tuntuu ottavan painetta jos ympärillä tapahtuu (toiset menee maihin ja niitä korjataan tms.), mitä nyt Huin ilmeistä ja eleistä päättelen. Pysyi kuitenkin hienosti istumassa . Paikallamakuu myös hyvin.

Paikallaolojen jälkeen otettiin vielä kaukoja, nyt pelitti hyvin. En tehnyt _ihan_ kisamaisesti mutta viiveajalla kuitenkin. Hui ei pyrkinyt seisomaan vaikka tulikin viivettä palkkaan ja kehuun, hyvä niin. Reenien lopuksi vielä yksi toppaaminen, se ok.

Iltasella piti vielä reenata tunnari, mutta olin jotenkin niin jäässä että ei pystynyt lähtemään ulos..