Tiistai iltasella reenattiin Pian kanssa Haavistolla. Otettiin alkuun ilmoittautumiset, minkä jälkeen Hui ensin paikallaoloon, Viskin tehdessä liikkeitä. Paikallaolossa ei mitään huomautettavaa.

Aloitettiin seuraamisella. Siis apua, en nyt oikein muista mitä me siinä tehtiin - hinkutettiin mitä ilmeisemmin Huin paikkaa hieman taaemmas. Yksi vauhtiluoksetulo, hyvin. Myös istumisia, missä tarjosi ensin maahanmenoja - saatiin kuitenkin ihan hyviä onnistumisiakin.

Tänään aamusella reenattiin Vaiviassa Pian ja Annen kanssa. Hui reenasi Eicon parina, aloitettiin taas ilmoittautumisella, jonka jälkeen palkkasin. Seuraamisen yhteyteen ampuminen, se ok. Paikkaa en tänään liiemmin hinkuttanut - halusin hieman pidempää pätkää näin kisojen alla. Otettiin myös henkilöryhmä - Hui ei tehnyt kyllä ihan parasta seuraamistaan tänään. Yksi liikkeestä istuminen, hyvin! Vauhtiluoksetulo missä tuli tosi lujaa, palkka esiin vasta aivan lopussa. Otin yhden noudon palautuksen tasamaanoudossa, se myös hyvin - kuten myös telineet, empimättä yli ja hyvät palautukset. Jee!!

Tokottelureeenien jälkeen kävin ottamassa vielä yhden janareenin. Hui eteni janalla hyvin, mutta piru otti taas takajäljen, argh. Korjasin, jonka jälkeen se jäljesti hyvin kepille - ja ilmaisi sen hyvin..

Noh, näillä eväin mennään sitten itse kisoihin. Katsotaan sitten mihin asti sillä tällä kertaa päästään.