Perjantaina treffattiin Hanna, tytöt sekä pojat Mutalassa. Itselläni mukana koko junnukerho, Hui sekä Vau.

Vau oli ensin häirikkökoirana Veikan ollessa paikallamakuussa. Otettiin luoksetuloja ja seuraamista. Vaun ja Veikan reenattua Hui aloitti liikkeillä. Tehtiin ensin seuraamista, Hanna käskytteli. Se meni muistaakseni ihan hyvin, tosin täyskäännös oli löysä - tuntui että sain tönätä Huiden jalallani eteenpäin Yllättynyt. Lisää reeniä niihin siis.. Tehtiin kaikki jäävät - ihan ok. Otettiin PK hyppyä, olisikohan korkeutta noin 80cm? Hui hyppäsi ihan hyvällä tekniikalla, ekasta ei tullut palkkaa kun jalat kolahti esteeseen. Tämän jälkeen hyvin ja ilmavasti yli. Otettiin vielä toko-hyppyä missä tuttua jumittamista, siitä pitäisi nyt todella päästä eroon.. Tehtiin erilaisilla variaatioilla ja saatiin palkattuakin.

Loppuun vielä Hui paikallaoloon, se ihan hyvin vaikkakin kirahvin kaula ilmiötä oli aikaajoin. Palkkaus eteen pallolle.

Olotila oli itsellä vähän löysä mutta tehtiin sitten vielä esineruutu. En yhtään muistanut Hannan polvijuttua ja sinneppä passitin sen metsään viemään esineitä - höh Nolostunut! Tehtiin ihan pentutyyliin, eli haettiin hajut esineeltä liinassa ja sen jälkeen lähetys etulinjalta. Hyvin pelitti, hyvät luovutukset.

Iso kiitos Hannalle taas avusta ja koko laumalle seurasta Cool.

Itselle iski pieni lentsu viime yönä ja nyt pitäisi kohta lähteä agiliitämään Orivedelle. Saas nähdä mitä siitä tulee - Vaulla kun on patterit täynnä..