Aamulla huristelin Mutalaan, missä treffasin tokoilun merkeissä Sarin ja koirat. Otin Huilla tottistelut kahdessa eri sessiossa. Aloitettiin kapulanpidolla, missä muutamat hieman huonot suoritukset (voi kuinka koiran ilme voikaan olla _kärsivä_!) - mutta myös parit hyvät, mistä tietysti hyvät palkat ja lopuksi kunnon frisbee leikit :) Otin myös muutamat leikkinoudot, mitkä hyvät - ei kapulan räkimistä kesken kaiken. Session loppuun vielä eteenmenoharjoitusta, missä vapautusta pallolle eri etäisyyksiltä. Hui myös vapautti itsensä kerran ihan itsestään - hyvin päättäväisesti paineli pallonsa perään.. :) En viitsinyt nipottaa herra virkamiehelle vaan otin sitten vielä yhden toiston missä olin tarkempi Huin kanssa.

Toisessa sessiossa aloitettiin lluoksetulolla, missä Huin edelleen tarkoitus tulla mun jalkojen välistä leluun kiinni käyden. Jostain syystä ei ekalla kerralla osunut osoitteeseensa, vaan lähti hieman banaanille ja meni oikealta ohi. Tästä uusinta ja hetsasin nyt heti, luoksetulo oli suht suora ja nopea - joten kunnon leikit palkaksi :) Sitten otin hieman luoksetulon loppuasentoreeniä, palkkana siis patukka takin helman alta. Muutamat toistot, jonka jälkeen loppuun leikkiä :)

Vaun kanssa otin jälleen seuraamista, A este noudon sekä kakeja. Entisellään ;D

Neljän maissa treffasin sitten vielä Hannan ja koirat meillä tottistelujen merkeissä. Olin tätä ennen käynyt tallaamassa pellolle jäljet Huille ja Veikalle. Otin Huilla yhden session - aloitettiin kapulan pidolla, missä ihan ok pidot ja tästä frisbee leikit palkaksi. Otin myös vauhtinoutoleikkiä, missä eka tuonti ihan ok ja Hui tiputti kapulan vasta luvan saatuaan - mutta kaksi muuta oli hieman huonoja, Hui tiputti itse ja jäi pälyilemään kapulaa ja minua vuoronperään. Kolmannella kerralla tipautti myös kapulan ennen aikojaan mutta odotin ja Hui kävi sen hakemassa josta hetken kannon jälkeen naksu ja vapautus. Sitten vielä lelulla leikkiessä ampuminen, ei liiemmin reagoinut. Loppuun namilla käännöksiä ja imutusta, Hanna naksutteli hyvistä käännöksistä ja asennosta.

Jäljet oli penneleille aika haasteelliset. Tuuli todella paljon :/ Jäljet pääsivät myös vanhenemaan paljon, Huin jäljellä ikää 2 tuntia. Hui ajeli kaikki kulmat hieman pitkiksi mutta suoriutui jäljestä muuten kohtuullisesti. Huomenna pitää käydä tekemässä hieman helpompi peltojälkireeni.

Aikast ahkera reenipäivä takana. Kiitos reeniseurasta!