Maanantai oli kotitoimistopäivä, ja oli ihan suhteellisen kiireinen - mutta silti kerkesin hieman koirienkin kanssa touhuta. Huilla aamupäivällä sisällä ensin kapulanpitoa (miten se ei ole vieläkään tauolla..?), pari kertaa - tosi hyvin ja rauhallisesti piti. Sitten luoksetulon loppuasentoa namilla sekä käännöksiä - nämä myös ok. Loppuun lelulla "hillumista", seuraamispätkiä ja palkkaa "pelkästä" perusasennosta.

Aten lääkärireissulla tallasin pellolle jäljen. Mittaa oli aika paljon 250 - 300 metriä, muutamia kulmia - suoraa ja terävää sekä sitten kaarta. Merkkasin vain lähdön ja Hui jäljesti kyllä tosi hienosti ja tarkasti. Aten ja Harrin lähtiessä partioon otettiin Valtterin kanssa Hui ja Vau metsään hillumaan, missä muutamat laukaukset. Tämän jälkeen vielä kotipihassa hieman tottistelua, seuraamista mihin en ollut oikein tyytyväinen - kun en näe joudun itse kurkkimaan, ja sitten tuntuu että Hui on vinossa ja minä olen kallellaan ja kaikki päin mäntyä ;O No, olin ehkä tavallista järkevämpi ja otin ihan vain muutaman askeleen pätkiä ja pääsin palkkaamaan hyvästä kontaktista. 

Illalla vielä pihassa Harrin ampuessa leikkiä pallolla - missä Hui ei kertakaikkiaan korvaansa lotkauttanut paukuille. Tehtiin neljä kertaa niin että minä hetsasin pallolla, näytin Harrille "ampumismerkin", Harri ampui samalla kun heitin itse pallon Huille. Tätä lisää :) Raahauduin vielä päivän päätteeksi Oskun ja Vaun kanssa metsälenkille, aika vauhdikas päivä.

Huomenna ajattelin raijata pojat ja Huin raviradalle, toivotaan että siellä olisi oikein kovasti paljon ihmisiä, kuulutuksia yms. :)