Lenkkeilty on paljon kera Vaun ja Oskun - vaan ei käynnisty synnytys! Eipä tietenkään vaikka kuinka toivoisi :/

Tänään mentiin Karhelle kera poikien, Huin ja Vaun missä treffattiin Hanna ja pojat. Siinä aikani kuluksi tallasin ensin Huille kolme pienen pientä jälkeä tähtäimenä janareenit sekä Veetille kahdeksankeppisen jäljen. Tehtiin sitten vielä yhdessä poikien ja koirien kanssa esineruutu valmiiksi.

Jälkien vanhetessa otin ensin Huilla hieman namijuttuja, alkaen kosketusalustasta. Oltiin tänään hieman huono yhdistelmä kun mun oma hermo ei olisi kestänyt sitä että Huin hermo menee ;O Ts. Hui iskee tassunsa salamannopeasti tiskirätin päälle, mutta en saa oikein mitenkään sille kerrottua että olisin iloisempi jos pitäisi niitä tassujaan siinä pidemmän aikaa - eikä heti säntäisi suorittamaan muita liikkeitä kun tassut on käyneet tiskirätin päällä.. Lopulta tyydyin naksuttelemaan "vain" siitä että läpsäytti tassullaan kosketusalustaa. Tästä pitäisi nyt vaan sitten edetä jotenkin... Kosketusalustan lisäksi otettiin muutama kapulanpito, mitkä levollisia ja hyviä :)

Sitten Vau pääsi vuorostaan esineruutuilemaan. Oli hyvin tyypillinen esitys Vaulle, ensimmäinen esine nousi suhteellisen hyvin, mutta kahta viimeistä sitten nostettiinkin jokin tovi. Päätin että en hermostu enkä anna periksi ja nostihan se sitten loppujen lopuksi kaikki mitä siltä pyydettiin :) Palkaksi kissanruuat ja voi sitä tyytyväisyyttä.

Hui pääsi sitten taas hommiin ja aloitettiin janareenit. Sama kuin sunnuntaina, eka jana meni ihan pyllylleen. Nyt oli kyllä mun omaa töppiä matkassa mukana, sillä Hui pääsi multa vahingossa irti ja pääsi huitelemaan metsään aikamoisella vauhdilla. Tämä jana päätyi kuitenkin tielle Huin lopulta napattua takajäljen. Toinen jana olikin sitten ihan hyvä suoritus, nosti jäljen hyvin ja jäljesti hyvin loppukipalle asti. Kolmas jana muuten suhteellisen ok, mutta otti takajäljen ja taas oltiin tiellä - mistä koira autoon. Hanna onneksi tallasi Huille kaksi uutta janareeniä, jotka vanhenivat sen tovin että Veeti kävi jäljellä ja Veikka esineillä. Nämä kaksi janaa menivätkin sitten ihan mukavasti. Toisella Hui lähti ensin takajäljelle, mutta kääntyi hienosti itse ja jäljesti hyvällä vauhdilla. Molempien loppukippojen ilmasut hyvät, vaikkakin ne oli hienosti kätketty sammalten alle :) Hienoa!

Iltasella otin Huilla vielä muutaman kapulanpidon sekä pari kertaa kosketusalustaa. Mitään muuta ei oikein viitsi vieläkään ottaa, sillä vasen etujalka selkeästi vielä vaivaa - ontuu siis. Jotain kevyttä ja pientä pään pitimiksi siis vain :)