Aamusella otin Huin kanssa sisällä tottista. Aloitettiin kapulan pidolla, joita muutamia toistoja - jotka suht ok. Alkuasettelu on välillä hermoja riipivää, mutta kunhan se kapula saadaan aseteltua Huin suuhun niin sitten se puree sitä ihan hyvin. Frisbee leikkiä palkaksi. Otin lisäksi perusasento- ja yhden askeleen seuruu reeniä lelulla, joka sujui hienosti!

Pihalla vielä ennen koulutaksille lähtöä otin pienet tottistelut sekä Vaulla että Huilla. Vau pääsi aloittamaan - seuraamista, jääviä ja parit noudot - ja vetolelu leikit loppuun. Huilla otin Valtsun avustuksella yhden luoksetulon lelulle, mikä hyvä ja suora - sekä nopea :) Otin myös parit vauhtileikkinoudot, jotka onnistuivat hyvin - ei kapulan ennenaikaista räkimistä.

Neljän maissa treffasin jälkipellon laidassa Hannan ja Tainan. Tallasin Huille M kirjaimen mallisen jäljen, ja myös jäljen Veetille. Jälkien vanhetessa käytiin tottistelemassa meitin kotipihassa. Otin vain Huilla ja aloitettiin kapulan pidolla, missä muutamat toistot ja koitin nyt myös niin että otin kiinni kapulasta ja kannustin Huita puremaan - se selkeästi tiukensi otettaan - tästä naksut ja palkat. Loppuun taas frisbeen kanssa leikit jonka aikana kolme laukausta. Hui ei liiemmin reagoinut, ainakaan mun mielestä :) Sitten otin muutamat vauhtinoudot mitkä meni tahkoomiseksi. Eka ihan ok, toisella kertaa Hui räkäsi kapulan ihan koska sitä itseään huvitti. Tähän sitten rupeama erilaisia toistoja ja saatiin se onnistunutkin versio aikaiseksi mistä sitten leikit palkaksi. Kapulan kanssa pitää nyt pitää ohjelmistossa kolmea eri asiaa ->

1) Kapulan pitoreenejä eri variaatioilla,

2) Kapulan kuljettelua ja siitä palkkaamista (esim remmissä liikkuen pihassa tms.)

3) Vauhtinoutoleikkiä pitäen huolta siitä että vapautus lelulle eri pituisilta matkoilta.

Kapulakaaoksen jälkeen otin muutamat luoksetulon loppuasentotreenit, mistä palkaksi patukka takin alta. Edelleen sitä vauhtia odottelen :) Aivan loppuun otettiin vielä muutamat seisomisreenit patukalla ja treenien lopuksi leikkiä patukalla.

Tottisten jälkeen ampaistiin pellolle, missä Huin jälki oli ehtinyt vanhenemaan taas reilut puolitoista tuntia. Hui jäljesti paljon paremmin ja tarkemmin kuin eilen, ja vain viimeinen terävä kulma meni hieman pyörimiseksi. Kohdassa oli selkeästi vaikka mitä jälkiä - sekä hirvien että vanhoja jälkiä - mutta hienosti Huisku selvitti sieltä tiensä oikealle jäljelle! Mallikas suoritus, olin tyytyväinen :) !!!