Lauantaina kävin aamupäivällä Aten ja koirien kanssa pitkällä metsälenkillä. Matkallisesti reissu on sama mitä kierrän noin normisti päivittäin, mutta jostain syystä lenkki ei nyt tahdo kulkea vaan mahaan pistää, sattuu ja tekee vaikka mitä. Kävely oli siis enemmänkin lyllertämistä kuin reippailua. No, koirat sai juosta yllin kyllin ja meillä oli kivaa Aten kanssa kun kuviteltiin lumeen muovautuneita puita vaikka miksi örkkimörkeiksi.

Iltasella treffasin Hannan kanssa Haavistolla pienten tokoreenien merkeissä. Itselläni oli mukana vaan Hui. Hui teki alkuun noutoreeniä, kolme toistoa niin että pyrin palkkaamaan vauhdista eri pituisilta matkoilta. Varsinkin eka nouto oli tosi nopea, palkka heti nostosta. Toinen ja kolmaskin ihan ok, ei ihan niin hyvällä asenteella tosin. Hanna teki Huilla seuraamista, itse en viitsi sitä liiemmin enää reenata kun massu on iso ja Hui alkaa entisestään edistää. Hui oli hieman pöllämystynyt ja ihmeissään, mutta varsinkin alkuun seuraaminen näytti tosi makealta . Hanna ja Hui tekivät aika monta toistoa ja Hanna palkkasi Huita hyvin leikkimällä kahdella lelulla - tätä pitää nyt vaan vahvistaa, jotta Huisku olisi mahdollisesti kisakunnossa keväällä myös ns. vieraalle ohjaajalle. Veikan ja Veetin reenattua otin Huilla vielä kaksi toistoa kosketuskepille menoa, nämä hienosti, joten ei tahkottu enempää.

Reenien päälle tehtiin puolen tunnin lenkki Haavistolla ja argh kun oli taas hankala kävellä, pistää ihan törkeästi. Lienee siis pakko vähän tinkiä lenkkeillyssä, kun ei tuo kipu kai ihan tervettä kuitenkaan ole