Torstaina otin pihassa Huilla esineennostoja ja tokoja. Esineen nostot on nyt pelittäneet ihan mukavasti, jatketaan kuuriluontoisena kuitenkin edelleen. Tokotteluissa taidettiin ottaa jääviä sekä luoksetulon loppuasentoa, ei muistu enää mieleen mitä muuta puuhattiin.

Tänään perjantaina otin aamupäivällä esineennostoja, ne ok. Iltasella tokoiltiin Annen, Hannan, Katin ja Lotan kanssa tullin nurtsilla. Aloitettiin paikallaoloilla, istuminen Huilta hyvin - samoin makuu - siinä tosin bongahti ylös lopussa ennenaikojaan kun itse jotain säädin liikkumalla edestakaisin Kieli ulkona.

Hui aloitti tokottelut luoksetulon loppuasennoilla, missä palkkaus jalkojen välistä. Pitänee muuttaa tätä palkkausta välillä sillä herra tunkee kuononsa jo mun jalkojen väliin pyrkien palkalle ennen aikojaan..

Otettiin yksi pitkä pentuluoksetulo, vapautus jalkojen välistä. Tämä hyvin ja lujaa alusta asti. Sitten seuraamista. Hui hieman seilaa, välillä ilmeisesti valuu hieman liian eteenkin - mikä oireilee ainakin painamisena ja välillä auraamisenakin. Tähän nyt ajattelin ottaa lääkkeeksi jalkojen ylös nostoa sekä tietysti olla tarkkana tuon paikan kanssa. Paljon myös vasemmalle käännöksiä, ja katsoa että palkkaus aina ulospäin.

Otin yhden noudon, mikä löysä huono kökkö. Harmitti että piti mennä se ottamaan koska olenhan sitä nyt kuitenkin suht monena päivänä ottanut. Huilla kun noutoon pätee sääntö että vähemmän on enemmän - eli toimii sitä paremmin ja paremmalla vauhdilla mitä harvemmin sitä reenaa. Ilmeisesti myös aijaa jonkin verran kapulaa, joten pitää muistaa ottaa pääsääntöisesti vain tuonteja.

Loppuun eteenmenoa. Huita ei selkeästi ruokapalkka motivoi. Vietiin kippa yhdessä, virittelyt ja seuraamista. Siinä nyt huomautukset sekä suullisesti että pienellä pakotteella kun yritti vaan väijyä matalana kävellen seuraamisessa minkä jälkeen petrasikin seuraamistaan kun tajusi että tästä ei päästä ilman tekemällä oikein. Eteenmeno lähetykset eivät tahtoneet myöskään onnistua, minkä johtui varmaan osaltaan ruuan motivoimattomuudesta sekä siitä että se unohti seuraamishinkkauksen aikana koko eteenmenon. Mietittiin että on varmaan syytä vaihtaa kuitenkin takaisin pallopalkkaan mutta yksinkertaisesti vaatia siltä se seuraaminen (pätkä pätkältä lisäten) ennen eteenmenolähetystä.

Hyödyllisiä vinkkejä tuli taas paljon. Kiitos kaikille!!