Tänään reenattiin Haaviston kentällä yhdessä Sarin ja Hanna-Marin kanssa. Hui aloitti seuraamisella, Sarin käskyttäessä. Seuraaminen oli aika tyypillistä Huita - painoi jonkin verran. Sari kommentoi että Hui on aavistuksen edessä ja hieman paikkaa taaksepäin siirtämällä painamisenkin saisin suhteellisen hyvin aisoihin. Pitääpä nyt miettiä ja muistaa tämä reeneissä - palkkauksen paikka yms.

Seuraamisen jälkeen kiertojen yhteyteen parit stopit. Tässä pitää nyt heti alkaa pidentämään matkaa pikku hiljaa, lähietäisyydeltä kun toimii hyvin. Sitten otettiin hieman kaukojumppaa leikin kautta, kaukojen yhteydessä hyvä nyt vaan muistaa itse tekniikkareenikin. Sitten tunari.. Tänään Hui teki taas ihan hassusti ja vaan meni vauhdilla häiriökasalle ja nappasi sieltä ensimmäisen vastaan tulevan. Otin pois ja lähetin uudelleen - edelleen nappasi ihan minkä vaan - ja vasta kolmannella lähetyksellä oman. Ehkä palaan tässä nyt hieman taaksepäin ja jatkan vain sitä oman hajuisen opettamista..? Loppuun vielä yksi vauhtiluoksetulo ohi merkkirivistön, se ok. Kiitos kivoista reeneistä Sarille ja Hanna-Marille!

Iltasella käväistiin Huin ja Vaun kanssa Karhumäen Elinan käsittelyssä. Vau oli meistä kolmesta parhaimmassa kunnossa vaikkakin siltäkin muutamia jumeja ja mahdollisesti yksi vanha revähtymäkin nivusesta löydettiin. Jumit saatiin kuitenkin hyvin auki. Huilla kipein paikka oli Si-nivelessä ja siitä mahdollisesti on johtunut myös toisen takajalan satunnainen keventäminen. Elina sai senkin hienosti avattua vaikka Hui aika tiukasti pistikin kivun edessä vastahankaan. Minä vein sitten lopuksi koko potin ja olen Elinan mukaan niin jumissa että sain sitten varata heti kohta uuden ajan.. No, se ei ollut sikäli yllätys kun näitä punnuksia täällä kotona ei niin kovin ergonomisissa asennoissa nostelee.