Ajelin poikalauman kera Pirkkahallille, tarkoituksena reenata Huilla hieman tottista. En oikein tiennyt mitä ajatella etukäteen, kun eilinen reeni meni niin metsään. Hui oli kuitenkin mukavassa vireessä ja seuruu harjoitus meni hyvin. Paikan suhteen en nyt hinkannut, se ei painanut kuitenkaan. Hieman taaksepäin sen paikka täytyy kuitenkin pidemmällä tähtäimellä saada. Otin seuraamisessa perusasennosta perusasentoon siirtymisiä sekä lennosta lähtöjä pujottelusta, mitkä pelitti hyvin, vire ja kontakti mainiohkot Hymy. Palkkasin vain lelulla.

Seuraamisen jälkeen - tai oikeastaan seuruutin lennosta - ja otin yhden liikkeestä istumisen. Missä Hui jäi seisomaan Huuto. Kun käännyin sitä kohden se tippui seisomisesta istumaan.. Höm, ikäänkuin se olisi tiennyt mitä pitää tehdä mutta kunhan nyt ei tehnyt sitä ekalla kerralla. Otin toisen kerran missä tippui istumaan hyvin.

Sitten vielä telineet. Nyt ei mitään epäröintiä, hyvät ylitykset ja kapulan luovutukset molemmilla telineillä. Otin parit toistot molemmilla. Loppuun vaan leikittiin ja temputeltiin, olin ihan tyytyväinen eilisen fiaskon jälkeen.