Tiistaina käytiin Toijalassa, Kaarinan järkkäämissä mölli PK kisoissa. Paikalla oli mukavasti väkeä ja kisanomainen tunnelmakin saatiin aikaiseksi.

Huin kanssa oltiin toisessa parissa, parinamme sakunarttu. Hui oli ihan älyhuono ja olen ihan älypettynyt koko suoritukseen    .

Tai no - en ihan koko suoritukseen - telineet meni hyvin vaikka alla oli palkkaamattomat liikkeet. Mutta kokonaisuudessaan suoritus oli ihan paska ja mun motivaatiot on nyt kyllä ihan kadoksissa. Huin vire oli - tai jos sillä sitä ylipäätään on - aivan alavireinen. Ennen kentälle tuloa se nosti vireen hyvin virittelyissä ja tuli hyvänoloisena ilmoittautumiseen - mutta sitten kun siinä odoteltiin (ja juu, tätäkin on reenattu - siis odottamista)  että paikallaoloon menevä koira menee paikalleen niin vire laski kuin lehmän häntä.

Seuraamisosiossa se vilkuili eteensä, seurasi matalana, menetti kontaktiaan, eka täyskäännös tosi kankea jne. Paluusuoralla se hieman petrasi menoaan, henkilöryhmässä taas huonohuonohuonohuonohuonoHUONO. Liikkeestä istumisen teki oikein, mutta älyhitaasti - kun palasin sitä kohden herra haukotteli, ilmeisen väsyttävää touhua? Liikkeestä maahanmenossa jäi istumaan , itse luoksetulo nopea törmäyksellä ja vajaalla perusasennolla.. Liikkeestä seisominen ok, tosin palatessani alkoi haistella ruohoa ja kun sanoi nätisti "tsop tsop" tippui istumaan.. Kaikkien jäävien valmistelevat osuudet tosi huonot. Noudot ihan jees, tasamaakin. Palkkasin heti kun tuli hypyltä takaisin. A myös hienosti. Loppuun vielä eteenmeno pallolle, valmisteleva osuus ihan karsea - meni matalana kuin mikäkin myyrä ja yritti lähteä mun jokaisesta käden heilautuksesta. Itse eteenmeno hyvä. Pienen palkkailun jälkeen Hui oli vielä paikallaolossa, se hyvin.

Pläääääääääääh! Mä en käsitä . En oikein jaksa enää uskoa että mitään virettä nousee iänkään myötä ja masentaa että miten olen tuon koiran pilannut kun se on noin kohmelossa. Selkeästi hypyille mentäessä sillä on silmänkäyttöä, mutta en oikein usko että nuo muut ongelmat saati alavireisyys johtuu siitä. Reeneissähän se pelittää, mutta miten se siirretään koetilanteeseen? Eilen en jännittänyt juuri lainkaan, pettynyt olin toki heti sen seuraamisesta lähtien mutta ei se nyt voi mitenkään vaikuttaa koska olin ihan hyvällä fiiliksellä alussa - enkä pettymystäni mitenkään näyttänyt vaan kehuin vuolaasti miten olisin koetilanteessakin yrittänyt sitä tsempata. En saanut juuri nukuttuakaan viime yönä kun ketutti niin koko juttu, ärsyttää kun koira on niin taitava metsässä ja sitten en saa sen tottista pelittämään vastaavalle tasolle. Mitä järkeä on kisata koiralla jonka tottispisteet alkaa kutosella ja maastosta on lähes täydet pisteet tiedossa?