On tässä taas reenattu - mutta kirjoitukset jää uupumaan.

Viime sunnuntaina oltiin Riitan kanssa metsäreeneissä. Jälkien vanhetessa esineruutua. Huille neljä esinettä apuohjaajan kera. 2/4 esinettä nousi hyvin ja säännöstön mukaan - kahdella muulla jouduin sitten pyytämään takaisin kun lähti ihan minne sattuu. Eka esine oli myös etuesine ja sen yli mentiin tuhatta ja sataa. Se nenä kun olisi suotavaa olla auki heti ensi metreiltä..

Jälki oli reilu kilometri, 4 kepillä. Hyviä knoppeja oli Riitta jäljelle tehnyt! Janalta jälki lähti vasemmalle. Hui tarkasteli ensin oikealle päin, ja lähti vasemmalle. Mentyään noin liinan mitan kaarsi takaisin ja sitten mentiin. Hui jäljesti mielestäni aika lujaa, vähän sellaisella raivoisalla tyylillä - jossain välissä kävi jopa mielessä että ollaanko me hirven jäljillä tms. Ekat kaksi keppiä herra jätti myös nostamatta, argh. Kaksi vikaa nousi sitten hienosti. Joo, jäljestys pelittää - mysteeriksi jäi nyt sitten se että miksi ne kepit jäi tällä kertaa nostamatta.

Kipinän jälkeen vielä Huille janareeni niin missä jälki tuli heti takaisin tielle - kaarsi heti tien suuntaan. Tässä jälki lähti myös janalta vasemmalle. Nyt ei mitään ongelmaa, hyvä jäljen nosto ja keppi ylös tien vierestä. Kiitos Riitalle kivoista reeneistä!

Pitkin vkoa ollaan tokoteltu. Eniten säätöä on ollut nyt ohjatussa - onhan tässä vielä aikaa treenata ;)