Tjaah, mitäköhän positiivista sitä sitten tästä reenikeikasta kirjoittaisi? No sen, että Huin velipoika Hiski pamauttaa kyllä sellaisia tottispisteitä tulevalla pk-kaudella, sen verran hienoa oli tekeminen tänään Toijalassa! Aivan loistavaa Kaarina ja Hiski, olen tosi onnellinen teidän puolesta!

Niin, no sitten Huin reeniin. Tarkoituksena oli ottaa kisamainen tottis, mutta olin jo suunnitellut mistä palkkailen (ilmoittautumisen jälkeen, henkilöryhmässä, ekassa luoksetulossa jne..). Eli palkkaa oli itseasiassa tosi paljon tiedossa. Oma fiilis oli mielestäni rento ja olin hyvillä mielin. Hui puolestaan tuntui jo "valmisteluissa" huonolta. Kenttä oli todella märkä nurmikenttä, muhkurainen ja suurelta osin kanadanhanhien jätösten peitossa. Se ei ole todellakaan mikään syy heittäytyä koomaan - mutta Huista aika hyvin näki kuinka paljon sitä ällötti hipsutella kentällä. Järkky mikä hienostopuudeli! Virittelyissä kun käskytin Huita menemään kahdeksikkoa jalkojeni ympärillä aavistelin pahinta, mutta menin kuitenkin hyvillä mielin vielä suorittamaan. Ajattelin vielä valoisasti että koomailut on menneen talven lumia. Ilmosta palkka ja siitä odottamaan seuraamissuoran alkuun. Eka suora oli ehkä siedettävin. Täyskäännös järkyttävä, vauhdinmuutokset sinnepäin. Toinenkin täyskäännös hanurista, ja kun mentiin kohti henkilöryhmää Hui JÄTÄTTI. Piti hieman veivata että sain sen suurinpiirtein niin että pääsin palkkaamaan henkilöryhmässä (palkkasin pysähtymisen jälkeen annetun pilli käskyn jälkeen..). Liikkeestä istumisessa ei istunut. Maahanmenossa tippui hitaasti maahan, ja luoksetulossa tuli aivan vinoon, puoliksi jo siirtyneenä sivulle. Seisominen ok ja kai luoksetulokin. 2kg nouto ihan jees, mutta sivulle siirtyminen väärällä tekniikalla, mikä lie sijaistoiminta sekin sitten? Hyppynouto ihan jees, ekalla kerralla ei tosin löytänyt kapulaa - uusinta ok. Eteenmeno ok.

Voi järkky miten pettynyt olin, vaikka yritin hampaita kiristellen palkata Huin ja riehakoida sen kanssa ennen kuin vein paikallaoloon (mikä ok). Ihan turha sanoa että pettymystä ei saa näyttää, miten sen voi olla näyttämättä?!?!?!? En tajua, enkä enää tiedä haluankokaan tajuta. Ei oikein voi sanoin kuvata kuinka pettynyt olen koska luulin tosiaan että vireongelmat olisivat mennettä kauraa ja tällä kisakaudella voisin mennä luottavaisin mielin tottissuorituksiinkin. Taidan unohtaa koko pirun kisaaminen tai ainakin pk kisaamisen ja keskittyä humputtelemaan tokossa. Tai ehkä aloittaa agilityn, siitähän Hui tykkää - ja kestää olkapää sitten sen kun kestää?

Plääh. Otettiin vielä toinen kierros. Kuinka hassua se sitten olikaan Hui tuntui heti paljon paremmalta, vire oli suhteellisen jees. Olin kytkenyt sen, koska jos se olisi laamaillut seuraamisessa olisin antanut sen kuulla kunniansa. Täyskäännöksetkin pyöri hienosti. Ensin pätkät seuraamista + henkilöryhmää. Palkkailin ennen henkilöryhmää sekä henkilöryhmässä. Sitten se istuminen, mikä sekin onnistui. Ei varmaan nopein mahdollinen, mutta istui! Sitten 2kg noutoa, luovutus väärin (nojaamalla), joten otin pari toistoa. Ei oikein pelittänyt tämä tänään. Loppuun vielä eteenmeno, missä ei ensin löytänyt palloa suoraan - toistolla ok. Loppuun hyvät leikit.

Oma fiiliskin nousi ajoittaisesti tämän korjaussarjan ansiosta, Hui tuntui hyvältä. Mutta nyt ahdistaa! Ei tästä tule kyllä yhtään mitään kun en pysty yhtään luottamaan tohon otukseen. Mua suorastaan pelottaa mennä kisoihin, en tosiaan haluaisi nöyryyttää itseäni menemällä ja tekemällä 60pisteen laamatottiksen kolmosluokan kisoihin. Harkintaan nyt jääkin että miten tulevan kauden kisat sitten menee. Ehkä on ihan liian aikaista haaveilla SM kisoista, tai voihan se olla että ne ei ole meidän paikka ollenkaan? Voi ahdistuksen ahdistus.

ISO kiitos Kaarinalle järjestelyistä ja Tainalle kyydistä.. Kaipa me näitä harjoituksia jatketaan - ens sunnuntaina - vai miten se oli.