Eilen tiistaina Vau pääsi jälleen Caritan kanssa agilityyn, kivaa oli tytöillä ollut! Huin kanssa puolestaan kävin vähän tokottamassa samaisessa hallissa. Hui oli hyvässä vireessä, seuraaminen mallikasta jos törkeähköä painamista ei huomioida . Ei kaikkea samalla kertaa, vai miten se nyt menee.. Lisäksi tehtiin yksi perusnouto, mikä muuten ok - mutta sivullesiirtymisen Hui teki uudella käskyllä vanhalla tavalla ja minä pöllö palkkasin.. Noh, korjailtiin sitä sitten tovi. Yksi hyppynouto, tämä hienosti. Loppuun vielä vähän istumisia sekä kosketuskeppiin tökkimistä. Pitäisi nyt ajaa sisään siihen käskysana.

Tänään aamulla käytiin Valtsun ja Empun kanssa Mutalassa. Vau sai ensin hieman hillua kentällä ja nostattaa koulupojan tunnelmia autossa. Tein nyt niin että Hui oli kytkettynä, ja virittelyiden jälkeen otin sen perusasentoon. Se vilkaisi kerran eteenpäin, mistä annoin heti pienen nyppäyksen remmillä ja kun se korjasi - palkkasin. Tein kolme tälläistä toistoa kahdessa eri setissä - että tultiin kentän päähän - perusasento ja palkkaus. Tosin kahdessa näistä otettiin pienet pätkät seuraamista mikä oli hyvää, painamista lukuunottamatta. Onnistuneet reenit siis! Näitä kentälletuloharjoituksia pitäisi nyt päästä tekemään mahdollisimman paljon eri kentille. Toivottavasti tässä olisi yksi avain tämän kyttäysongelman poistamiseen. Muuta ei sitten reenattukaan. Hyvän mielen reenit .

Kotona odotti mukavaa postia, sillä Huin röntgen kuvien lausunnot olivat saapuneet kennelliitosta. Kuten kuvaavakin lääkäri ensin mietti - lonkat tuli A:na ja B:nä takaisin. Hienoa .