Päivällä tein esinereenin Huille samalla kun käytiin poikien kanssa puutarhamyymälässä Pinsiössä. Tallasin kaistaleen mikä oli alle 10m leveä mutta ainakin 60m syvä (Huihan ei osaa irrota taakse juu ei.. Yllättynyt).

Hain Huin autosta, tehtiin yksi esineen nosto ja jätin sen sitten paikkalleen istumaan ruudun lähetyslinjalle. Tuuli kävi niin että ruudun takaosasta päin tuuli. Vein kolme esinettä samalle linjalle. Hui istui kuin tatti ja tuijotti mun tekemisiä - on se vaan virkamies henkeen ja vereen - sillä ei varmaan kävisi edes mielessä varastaa sieltä Nauru. Esinevirittelyiden jälkeen lähetin sen kaistaleelle, juoksi hieman ekan esineen ohi, reagoi heti ja alkoi hienosti paikantaa. Esineenä oli nyt sukka, mikä oli puoliksi piilossa sammalten alla. Hyvä nopea palautus. Lähetyksessä toiselle esineelle Hui lähti, eteni pari metriä ja jäi tuijottamaan mua. Olin hiljaa, mutta otin askeleen ruutuun päin. Tämän jälkeen Hui erkani hyvin aina takalinjalle saakka ja nosti takimmaisen esineen. Hyvä luovutus myös tästä ja nahkapallottelut palkaksi. Kolmannella lähetyksellä sama juttu, pysyin hiljaa ja Hui lähti reippaasti ruutuun. Nosti esineen nopeasti keskeltä jonka jälkeen varmaan puoli Pinsiötä kuuli kuinka iloinen olin Cool. Hyvä reeni. Päätin nyt kuitenkin edetä tällä reenityylillä. Katsotaan nyt sitten miten homma etenee!

Iltasella tokoiltiin Pian kanssa nopsasti ennen hallituksen kokousta. Otettiin ensin kisamainen ilmoittautuminen. Se ihan ok. Hui kävi autossa sen verran että Viski otti lyhyen paikallaolon ja itse kävin kiikuttamassa kentän päähän eteenmenopallon. Otettiin alkuun seuraamista. Oli Pian mukaan ihan siistiä, hieman alavireistä ehkä? Hieman vire nousi kun palkkailin lelulla ja vauhdinvaihdoksissa sitten jo hieman painoikin.. Yksi istuminen, mikä ihan ok. Ei älynopea, ehkä joskus - ehkä ei.. Sitten maahanmenoja pujotteluun yhdistettynä - näin tosi nopeita heittäytymisiä. Huomaakohan tuomari jos Hui seuraamisen sijaan pujotteleekin mun jalkojen välissä Nauru. Johonkin väliin otettiin yksi vauhtiluoksetulo, missä Hui tuli ihan hyvällä vauhdilla. Myös yksi noudon palautus pitkältä matkalta, hyvä vauhti tässäkin.

Loppuun sitten hinkattiin eteenmenoa. Ei tullut niin mitään koko pirun valmistelevasta osuudesta. Hui ei pysty ei kykene seuraamaan kunnolla, vaan sen pitää olla sellaisessa vaanivassa matalassa asennossa ja jostain silmänurkasta vilkuilla mua aina silloin kun ehtii pallon kyttäämiseltä. ARGH!!!!!! Tänään ei oikein onnistunut mitenkään - ei niin että seurautin toiseen suuntaan, ei niin että hetsasin lelulla. Tähän pitää nyt keksiä jotain. IDEOITA?

Viskin tottistellessa Hui oli vielä paikallaolossa, se hyvin. Hieman tahmeasti nousi perusasentoon, taisi tässäkin hieman kyttäillä palloa.