Eilen lauantaina treffattiin T-porukalla Längelmäellä. Tosi kiva reenikeikka, kiitos kaikille osallisille.

Aloitettiin paikallaoloilla, ne muuten hyvin - maasta perusasentoon nousuun Hui tarvitsi kaksi käskyä. Liikkeissä aloitettiin liikkeestä istumisella, liikkurin käskyttäessä. Hui teki oikein, mutta ei tarpeeksi nopeasti - joten otin sitten pelkkää istumista, missä tippui jatkuvasti maihin. Vasta hieman jälkikäteen tajusin että maahanmenossa käytetty käsiapu on todella lähellä käsiapua istumisessa.. Höm, no - eiköhän tämä tästä  palaudu mieleen kun reenataan vaan - liikkeestä istuminen on ollut vähän tauolla reeneistä nyt. Sitten otettiin vielä metallinouto hypyllä liikkurin käskytyksellä. En nyt enää muista mitä säätöä siinä tuli, mutta otin vielä toistonkin - mikä hyvin.

Sitten ruutua. Ensin pallolle - hyvin. Tyhjään ruutuun lähetys, jäi ärsyttävästi ruudun eteen - eikä meinannut mennä tarpeeksi syvälle. Kävin viemässä Huin ruutuun ja otettiin uusinta. Nyt lähti hyvin mutta itse sitten sössin ja pysäytin Huin liian aikaisin - se jäi hieman liian eteen ruutuun. Katjalta ja Pialta tähän reeniin hyviä vinkkejä - nyt pitäisi sitä paikanhakua ottaa ja odottaa että Hui tarjoaisi sitä oikeaa paikkaa - eikä passivoituisi siihen pysähtymäänsä paikkaan kuten se nyt tuppaa tekemään. Tästä aihetta tuleviin reeneihin siis.

Tokassa setissä aloitettiin häiriöseuraamisella. Ts. Huita häiriköitiin heittelemällä sille kapuloita, palloja - antamalla eri käskyjä yms. Hui selviytyi mielestäni ihan hyvin. Hieman se koomaantui tästä mikä näkyi lähinnä kankeina käännöksinä ja hitaina perusasentoina. Sitten otettiin tunnari. Kun Pia vei kapuloita niin Taina oli samalla aikaa korjaamassa ruudun nauhoja. Huomasin että Hui katseli Tainan perään, mutta en puuttunut asiaan. Niinhän siinä sitten kävi että "oma" käskyllä Hui lähti ruutuun.. Annoin sen hetken siellä pyöriä kunnes kutsuin pois ja käskytin uudelleen "oma". Hui tekikin sitten suhteellisen täydellisen tunnarin. Hieman kosketteli kyllä vääriä, mutta ei käyttänyt niitä suussaan. Reagoi hyvin omaansa ja palautuskin oli laukalla - jes! Tunnarin jälkeen luoksetuloa, ensin yksi suora - se hyvin. Sitten kiertojen kautta seisomista sekä maahanmenoa. Tässä kyllä tuntuu että me ei edistytä niin mihinkään.. Loppuun vielä vähän kaukojen vaihtoja, niissä riittää pakerrettavaa. Ja niin, Hui jäi vielä ns. pk paikallaoloon Foxin reenatessa, siinä ei ihmeellistä.

Edelleenkin ne VOI luokassa kisaamista lykkäävät liikkeet on kaukot, tunnari ja ruutu. Toki muissakin on tekemistä, mutta vaikeimmat ja keskeneräisimmät on nuo liikkeet. Nyt pitää vain päivittäin saada reeniä jotta saadaan edistymistäkin aikaan. Työt vaan tahtoo haitata harrastamista enkä tahdo päästä / jaksaa reenata enää päivittäin - edes kotona .

Tänään sunnuntaina otettiin pihareeniä Huin kanssa. Aloitettiin ruudulla. Ensin paikanhakua eri puolilta. Hui oli hyvässä "kotipiha" vireessä - ja tarjosikin nyt hienosti uutta paikkaa kun en heti kuitannut toppaamis käskyllä oikeaa paikkaa. Tähän kotipihavireeseen liittyy aika vahvasti myös ääntely, mutta en mitenkään jaksa uskoa että herra virkamies moiseen sortuisi itse kisatilanteessa? Ruutua otettiin myös pitkältä matkalta. Eka hyvin - hienosti oikeaan paikkaan. Toisella pidensin matkaa, ja jäi ärsyttävästi taas ruudun eteen. Vein sitten hieman jo rumasti Huin ruutuun ja kerroin että tässä on ruutu. Tämän jälkeen irtosi hienosti sieltä kaukaa ruutuun asti! Ruudun jälkeen luoksetuloa. Kiertojen kautta pysähtymisiä sekä suoria. Tein karkuunjuoksuina nyt toppaamista, näillä Hui teki mielestäni hyvällä tekniikalla - pitääpä nyt kuurina vahvistaa ja yrittää saada se tajuamaan mitä siltä haetaan. Maahanmenon Hui teki paremmin. Loppuun vielä hiukan kaukojen vaihtoja sekä kiertojen kautta ruudun loppuosaa. Ne ok.

Lauantain videomateriaali löytyy You Tubesta - kiitos Pia!

<iframe title="YouTube video player" width="640" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/FEfbWfKNaBo" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>