Maanantaina treffasin pikaseen Mutalassa Annen ja Hanna R:n. Pikaseen siksi, että reeni piti ehtiä käydä tekemässä Ella-neidin imetysten välissä .

Hui teki reenin Hallan parina. Jo ottaessani koiran autosta huomasin että vire oli ihan hyvä - Hui piippasi ja pyöri - sekä pörhisteli Hallalle . Ennen reeniä päätin että siirtymät tehdään kaikki seuraa käskyllä - ja hyvin se homma oikeastaan kokonaisuutena toimikin. Ilmoittautuminen ok, ja siitä siirtyminen paikallaoloon. Hui seurasi hyvävireisenä hyvällä kontaktilla - tosin lievästi painaen. Paikallaolo oli jees. Paikallaolosta suullinen kehu, minkä jälkeen siirtyminen taas seuraa käskyllä. Odotutin sitä käy siihen käskyn alla sen tovin kun Anne vei Hallan paikallaoloon - minkä jälkeen virittelysanat ja siirtyminen seuraamiskaavion alkuun. Hanna R. oli tuomarina ja käskytti niinkuin PK kisoissa nyt käskytetään. Hui lähti seuraamiseen ihan hyvin, mukavassa vireessä - ei kuitenkaan tehnyt ihan super seuraamista, mutta kuitenkin sen verran hyvän että en ottanut käännöksiä vaan palkkasin sen n.20 askeleen jälkeen. Tovi leikittiin ja otin vielä toisen pätkän seuraamista, mikä ok. Leikittiin hyvä tovi lelulla ja olin ihan tyytyväinen Huiskuun - koomautumisesta ei ollut tänään(-kään) tietoakaan.

Päätin ottaa lopuksi vielä telineet erillisenä reeninä pitkän tauon jälkeen. Pystyeste hienosti, palkkaus heti kapulan luovutuksen jälkeen. Menohypyssä Huilla oli ilmaa esteen päällä varmaan 15cm, joten ponnistusvoimaa kyllä löytyy . A esteelle otin jostain syystä ihan tolkuttoman pitkän vauhdin ja Huin askelkuviot meni sekaisin - se yritti yli, mutta ei jostain syystä päässyt. Kiersi mennessä ja tuli takaisin esteen kautta. Toistolla ok molempiin suuntiin - otin nyt huomattavasti lähempää.

Eteenmenoakin pitäisi reenata, eikä pantata sitä.. En vain oikein tiedä että miten. Ehkä voisin ottaa sitä ihan erillisenä reeninä kotipihassa ja vain silloin tällöin kentillä + korostaa megapaljon liikkeeseen liittyviä virittelyjä jotta Huille olisi kristallinkirkasta koska se liike suoritetaan..? En usko että kestää mitenkään kauaa tuon liikkeen virkistys Huin mieleen kunhan vain kaivan sen syvästi ihaileman pallon naftaliinista .

Kiitos Annelle ja Hannalle kivoista reeneistä - ja erityisesti siitä että sain tehdä oman reenini nopsasti ja poistua takavasemmalle maitotouhuihin..