Että mä inhoan tätä vuodatusta! Taas kirjoittelin pitkät pätkät ja kun painoin tallenna ja julkaise - niin kaikki hävisi sen siliän tien :( Että uusiksi sitten vaan.

Aamulla pienet sisätottistelut kaikilla koirilla. Vaulla kaukoja ja kapulan pitoa sekä temppuharjoitteluja. Oskulla temppurepertuaari läpi ja lopuksi Huilla namilla perusasentoja ja yhden askeleen seuraamista sekä käännöksiä ja peruuttamista. Nämä ihan mukavasti :) Sitten kapulan pitoa sekä kantoa, otin myös muutaman tuonnin niin että vein kapulan muutaman metrin päähän ja lähetin Huin perusasennosta (otettuaan katsekontaktin) "tuo" käskyllä kapulalle. Muuten toimi ihan hienosti mutta Hui tuppaa ottamaan kapulasta ihan miten sattuu kiinni - lähinnä päästä! Argh! No, otettiin vielä ihan loppuun kapulan pitoa setti sekä maahanmenoa ja leikkiä lelulla.

Neljän maissa treffattiin Hanna ja pojat Pinsiössä. Tallattiin jäljet, minä Veetille ja Hanna Huille - pitkälti samalla kaavalla kuin eilen. Sillä välin kun jäljet vanheni otettiin esinereeniä. Vau pääsi esineruutuun ja nostatin kaistaleelta kolme esinettä - missä viimeisen ja kaukaisemman esineen kanssa jouduin auttamaan aika lailla. Vau kävi myös kauheilla kierroksilla, ja esineen luovutukset oli aika kaameat. Ei ole hävinnyt siis tämäkään ongelma itsestään ;( Huilla otin esineen tuontia niin että esine vain laitettiin parin metrin päähän Huin näkiessä ja ideana se että Hui tuo esineen nopeasti mulle - josta naksu ja palkaksi oma superlelu. Tämä toimi nyt hyvin, otettiin ekaksi hanskalla ja lopuksi parit toistot kylpylelulla - missä ekalla kertaa Hui yritti saada lelunsa nakkaamalla esineen mun jalkoihin - toinen kerta oli tosi hyvä, esine tuli käteen asti :) Hieno Huisku!

Veetin ajettua jälkensä (mikä meni hyvin jäljen ajamisen puolesta!) Hui pääsi jäljelle. Jännitti aika paljon kun eilinen oli niin katastrooffi. Mietin jo oikeasti että osaako Hui edes jäljestää muiden kuin mun omia jälkiä :) Väärin luultu! Jälki oli ehkä noin alokkaan mittainen, vanheni reilun tunnin ja siellä oli neljä välikippoa + loppukippa. Hui jäljesti tosi hyvin, jana oli hyvä - lähti tosi hyvin suoraan ja mutta osittain ilmavainulla nosti jäljen. Ekassa kulmassa Hui meni reilusti yli, mutta selvitti itsensä hienosti jäljelle takaisin. Tuo yliajo johtui varmaan tosi kovasta tuulesta, koska muut kulmat Hui klaarasi hyvin! Hieno jälki siis, olin tosi tyytyväinen! Kiitos Hanna seurasta ja jäljen tallaamisesta!