Lauantaina kisailtiin Tampereen Hervannassa ekoissa tokokokeissa Huin kanssa. Tuomarin nimeä en muista muuten kuin että Ala-Nikkola, ja tuntui kyllä varsin tiukalta tuomarilta kaikkisuudessaan. Eräskin koirakko uhattiin heti luoksepäästävyydessä ja paikallaolon yhteydessä hylätä kun emäntä nyppi tuomarin mielestä koiraa liian paljon hihnasta - vaikka itse hänen vieressä olleena en kyllä moista huomannut.. Otsan rypistys.

Huin arvostelut:

Luoksepäästävyys - 10

Paikallamakuu - 7.5 (vasta toisella käskyllä maahan kun piti tillottaa VOI-kehässä suorittanutta kelpietä. Lisäksi loppuperusasennon sijaan Huisku otti ja pomppasi luoksetulon loppuasentoon Cool - tämän samanhan Hui teki BH kokeessa, joten hieman nyt menee asiat sekaisin virkamiehellä).

Seuraaminen kytkettynä - 8.5 (tuomarin mielestä liian tiivistä ja painoi (pitäisi löytyä vessapaperirulla - tai ainakin sen mentävä rako koiran ja ohjaajan väliltä Nauru), omasta mielestäni just hyvää seuraamista, vietikästä. Tosin täyskäännökset olisivat omaan makuuni saaneet olla säpäkämpiä)

Seuraaminen taluttimetta - 8 (sama juttu kuin edellä..)

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä - 10 (meni Hannan ja Tainan mukaan nopeasti maahan - ihanaa, edistystä tähän liikkeeseenSilmänisku)

Luoksetulo - 9 (virkamies hieman törmäsi!)

Seisominen seuraamisen yhteydessä - 10 (hyvä napakka pysäys)

Estehyppy - 10

Kokonaisvaikutus - 10 (tuomari taisi kommentoida että meno näyttää iloiselta ja että koira työskentelee mieluusti ohjaajalleen tai jotain sinne päin..)

Kokonaistulos siis 178,5, 1-tulos ja 3.sija.

Oli tosi mukava päivä Tainan ja Hannan kanssa, naurua riitti ja kehässä ei jännittänyt yhtään Cool.  Hieman harmittaa että tokon ja PK:n välillä on niin iso kuilu siinä miten liikkeitä arvostellaan, ainakaan tuolle seuraamiselle en aio tehdä yhtään mitään - itse kun pidän vietikkäästä seuraamisesta ja kuitenkin PK on se ykkösjuttu.

Huisku oli tosi pätevä, erilaista häiriöreeniä kuitenkin selkeästi tarvitaan.