Torstaina kävin päivällä poikien ja koirien kanssa Mutalassa. Eemeli veteli päiväunia ja isommat pojat viihtyivät kuraleikeissä - tulisi jo se kesä..!

Vau aloitti ja Hui keräsi kierroksia autossa. Vaulla lähinnä seuraamista ja luoksetulo, sen vireessä ei ole mitään moittimista - sitä on hieman jopa liikaa! Huillakin kierrokset lähes kaakossa ja aloitettiin seuraamisella. Palkkasin nyt käännöksistä, sekä pysähtymisistä + seuraamisen aloituksista. Otin myös juoksuseuraamista ja aivan pakko oli seurauttaa muutama kerta lätäköistä. Lähti väistämään aika voimakkaasti lätäköitä mistä hieman huomautin nätisti. Seuraamisen lisäksi yksi vauhtiluoksetulo piiitkältä matkalta. Luoksetulon palkkaleikistä kesken autoon ja Vau taas vuoroon.

Vaun kikkailtua kaukoja ja temppuja otin Huin uudelleen. Hieman perusasentojumppaa sekä seuraamisen aloituksia lelulla palkaten. Tuntui hyvältä, nyt ei ollut ketään katsomassa että oliko sitä sitten aidosti Cool. Reenien loppuun vielä hyppyä. Se meni nyt paremmin kuin viime kerralla. Pitäisi päästä jonnekkin uudelle kentälle ottamaan hyppyä - kuten ihan kaikkia muitakin liikkeitä.

Torstaina käytiin iltasella vielä metsälenkillä naapurin Hannan kanssa. Meillä mukana vain Hui ja Vau koska Osku pääsi superpitkälle metsälenkille naapurin Minnan kanssa.

Tänään perjantaina on sukkuloitu sukulaisissa ja koirilla on ollut tyystin lepopäivä lenkkeilyjä lukuunottamatta. Huomenna taas treenataan!