Ollaampas me nyt Huin kanssa ihan mahdottomia, tänään nimittäin reenattiin ihan toko tokoa. Treffattiin Pian kanssa Teivoa vastapäätä olevilla nurtsikentillä. Molemmat pojat teki reenin kahdessa setissä. Hui aloitti seuraamisella ja herra olikin varsin täpinöissään! Hui painoi aika lailla - oli kuin iilimato kiinni mun jalassa ja ennakoi käännöksiä, olipas se hassu mutta ah niin pätevä . Pia käskytti mutta mielestäni Hui ei siihen reagoinut millään lailla. Sitten näytettiin miten me ollaan tehty kaukoja. Huilla on vähän tapana maasta istumaan nousussa vetää pyllyä eteenpäin - pitäisi nyt miettiä että millä taktiikalla sen pitäisi näitä kaukoja tehdä ja sitten alkaa sitä vahvistamaan. Pialta hyvä vinkki heittää se makupala palkaksi eikä aina sännätä antamaan sitä kädestä - jolloin Huinkin kiire mun luo jäisi pikku hiljaa liikkeestä pois. Ekan setin loppuun vielä kierron kautta seisomaan jäämisiä sekä maahanmenoja - ne meni molemmat yllättävän hyvin, näitä kun on jonkun verran reenattu ihan normi jääviä silmällä pitäen. Tässä kierron yhteydessähän Hui tekee oikealla asenteella ja oikealla tekniikalla sen maahanmenon - mutta jäävän yhteydessä se on hidas. Mietittiin että miten sitä voisi korjata - kaikki vinkit tervetulleita!!

Toisessa setissä otettiin ensin liikkeestä maahanmeno ja seisominen liikkeenomaisesti. Seuraaminen ei varsinkaan seisomisliikkeessä ole ollenkaan niin hyvää kuin ns. normiseuraaminen, vaikuttaakohan se pallopalkkaus.. No, silti se ei saisi vaikuttaa joten pitää muistaa kiinnittää huomiota siihenkin. Maahanmeno siis edelleen huono, sillekkin pitää tehdä jotain. Sitten höntsäiltiin vähän ruutua. Enemmänkin se oli Huilta lelun etsimistä - herra taisi mennä kolme kertaa vasemmasta reunasta sisään  ja vasta sitten suoraan sisään kun mentiin huomattavasti lähemmäs ja kävin näyttämässä lelun. Loppuun vielä testailtiin Pian ja Tuplan metallikapulaa. Aluksi Hui tärisytteli sitä hampaissaan, mutta kun laitoin kiertämään puuta niin johan puri hyvin ja lujaa .

Olipa tosi kiva reenata tokotoko juttuja, ja uskon että Huiskulle tekee tosi hyvää saada tehdä uusia juttuja. Kotona ulkoreenissä pitää nyt keskittyä sen haukkumisen esiinkaivamiseen haku-uraa silmällä pitäen sekä avoimen luokan tokohyppyyn. Kiitos Pialle seurasta ja kaikista vinkeistä!!

Loppuun vielä kuvia viime viikon tottisreeneistä Anne K:n kanssa. Kiitos Annelle kuvista!