Päivällä tein taas pihassa tokoa Huin kanssa. Alkuun seuraamista. Tuntui hyvältä, otin paljon käännöksiä vasempaan - palkkausta niistä ja täyskäännöksestä. Tehtiin jäävistä ensin maahanmenoja, ensin annoin sen tarjota ja näin tulikin nopeita maahanmenoja. Otettiin muutamia liikkeeseen yhdistäen, hyvin toimi myös näin  - tosin ilman apuohjaajaa on hieman hukassa tuosta liikkeen nopeudesta. Tehtiin vähän perusasentojumppaa väliin ja jatkettiin istumisilla, ok. Yksi vauhtiluoksetulo pitkältä matkalta ja sen jälkeen seisomista. Otin tässä _kuitenkin_ pallolla, ekalla kerralla meni aijaus asentoon - toruin ja otettiin uudestaan - pysyi hyvin seisomassa mistä pallo palkaksi reippaasti Huin taakse (ei koppia). Katson nyt kuitenkin jos pelittäisi näin, ilman palloa toppaus menee ihan plörinäksi, tahtoo sekottaa sen istumiseen ja liikkeen nopeuskin on kuin etanalla Kieli ulkona. Loppuun vielä eteenmeno niin että vaadin pidempää kontaktissa oloaikaa ennen eteenmeno käskyä.

Alkuillasta treffasin Tainan, Pian ja Hannan jälkitouhujen merkeissä. Pia teki noin kilometrin mittaisen jäljen Huille missä seitsemän keppiä. Janalla mittaa ehkä noin 20m. Jälki oli reilun tunnin vanha. Hui lähti janalle hienosti ja vieläkin hienommin nappasi takajäljen, voi argh! No, annoin sen jäljestää tielle.. Otettiin uusi lähetys hieman eri kohdasta ja nyt tietysti hienosti oikeaan suuntaan. Seitsemästä kepistä nousi kuusi. Hui oli kyllä sangen pätevä jäljellä, tarkasti se menee ja korjailee hienosti itseään takaisin jäljelle. Jälki oli ihan suhteellisen vaativa, joten en ole huolissani tuosta yhdestä eksyneestä kepistä.

Jälkien vanhetessa otettiin myös esineet. Hui näki kun Taina vei kaistaleelle kolme esinettä, yhden eteen, toisen keskelle ja kolmannen taakse. Otin ennen ruutua esinevirittelyt, mutta selkästi esineennostoreeniä pitää nyt ottaa koska luovutukset eivät ole ihan parhaimpia.. Ekalle pistolle lähti hyvin, sai hajun ekasta esineestä mutta ei kuitenkaan malttanut jäädä työskentelemään vaan erkaantui kauemmas ja nosti keskimmäisen esineen. Sitä se hieman mälväsi omaksi ilokseen ennenkuin malttoi tuoda luovutukseen. Toiselle pistolle lähetin itse huonosti - vinoon.. Hui kuitenkin sai hajun ekasta esineestä ja nyt myös malttoi sen paikallistaa, tämä luovutus hyvin. Kolmas pisto myös hyvin, erkani hyvin ja nosti taaimmaisen esineen - luovutus ok. Esineiden nostoa pitää nyt siis reenata ja jatkaa tätä esinekuuria, tämänpäiväinen olikin sarjassa 2/10.

Vaukin yritti esineitä nostaa.. Ajattelin että sillekkin olisi näkönä viety esineet, mutta oli hieman väärinymmärrystä enkä jaksanut sitten säätää. Eka esine nousi suht hyvin, mutta toisella Vaun hermo sitten jo kärvähti ja käytiin ihan yhdessä se esine sieltä etsimässä. Höpsö akka! Noh, huomenna Vau pääsee kisaamaan agilityä - ja se on sen mielestä kaikkein parasta touhua Cool.

Kiitos kivasta metsäreenisessiosta kaikille, ja tietysti erityiskiitos Empun hoidosta!