Tänään sain itsestäni (ja paisuvasta masustani) sen verran irti että lähdin reenaamaan esineruutua keskellä kirkasta (?) päivää. Atte seurusteli Eemelin kanssa, ja itse sain keskittyä reeniin. Tallasin Mutalan ns. oikeanpuoleisemman ja helpomman ruudun, minne esineet valmiiksi molempiin takanurkkiin + keskelle.

En tiedä johtuuko sitten mistä, mutta Hui on ruvennut ääntelemään - tänäänkin se aloitti älämölön jo kentälle saapuessa - pientä piipitystä ja innostunutta vouhotusta - hyvin se siis tiesi pääsevänsä töihin, mikä sinällään tietysti on positiivista . Esineennostot virittelyiksi, missä ekalta ei palkkaa koska oli niin levotonta mälväämistä - toinen ok.

Itse ruutureeni oli tosi mallikas. Lähetin ekalle pistolle vasempaan takanurkkaan ja näytti jo siltä että Hui etenee taakse asti mutta teki kuin tekikin sitten sivupiston oikealle nostaen keskiesineen. Toinen lähetys vähän eri kohdasta kohti vasenta takanurkkaa ja nyt nousi esine hienosti. Kolmas lähetys oikeaan takanurkkaan mistä se nosti nopeasti esineen, eipä siis juuri valittamista tässä reenissä - pätevä ja innokas mies . Esineinä oli hanskat + lasten pehmohelistin, suhteellisen helpot siis, minkä tein ihan tarkoituksella varmistaen että saatiin onnistuminen sunnuntain sähläilyjen jälkeen.

Tänään iltasella piti lähteä maneesitottiksiin, mutta huomenna grandiksen pitää olla iskussa mahdollisia ostajia silmällä pitäen ja ilta meneekin autoa puunatessa.. No, sikäli on positiivista että toiveissa olisi vihdoin saada isompi auto meidän perheen käyttöön minne ainakin Huille ja Vaulle tulisi kiinteät yksiöt . Toivotaan parasta että kaupat tulee!