Treffasin Hannan ja pojat tänään Tesomalla, omasta porukasta tällä kertaa mukana vain Hui. Oli hyvät reenit vaikkakin itse taas tuskastuin seuraamisen kanssa.

Hui aloitti reenit luoksetuloilla. Ensin vauhtina ja toinen loppuun asti, molemmissa oli tosi mukava vauhti, hienoa!

Sitten seuraamista.. Tänään ei sitten pelittänyt. Huin viretila oli taas huomattavasti matalampi eikä se oikein kunnolla hetsaantunut lelustakaan. En todellakaan tiedä mitä pitäisi tehdä. Saatiin kuitenkin muutamia onnistumisia ja tästä palkkausta sekä lelulla että vaihdellen namilla. Otin palkkausta pelkästä perusasennosta "seuraa" käskyn jälkeen, silloin kun sen pään asento oli oikea. Huihan kun tuppaa laskemaan perusasennossakin satunnaisesti päänsä alas Päättämätön. Juteltiin tästä pitkään Hannan kanssa, ja vielä illemmalla Piankin kanssa (ja laitoimpa vielä kyselyä isommallekkin jakelulle), ja oikeastaan molemmissa tapauksissa todettiin että hyvä olisi saada perusasento pelittämään oikein, mistä voisi pikku hiljaa edetä seuraamisen kanssa. Lähtökohtaisesti oltava siis tarkkana että pään asento on oikea alusta alkaen.

Seuraamisen jälkeen vielä jäävistä seisomista ja maahanmenoa, mitkä toimivat ihan mukavasti.

Hui tuli vielä lopuksi hieman leikkimään sekä tekemään muutamia perusasentoja + seuraamisen aloituksia. Palkkana patukka mun kädestä, ja asennot taas loistavat. Yhtä häilymistä on tuo seuraaminen, välillä kerrassaan loistavaa ja välillä ihan lapatossumeininkiä, plääääääh.