Vapunpäivästä noin puolet meni flunssaa potiessa ja vaaterissa viettäen. Ei todella mikään vetävin olotila..

Neljän maissa lähdin parin tunnin päiväunien jälkeen Vaun ja Huin kanssa kohti Niihaman kenttää, mutta matkalla pysähdyin Paasikiventielle - tai rantatielle ja kävelin nurtsilla molempien koirien kanssa aivan autotien läheisyydessä. Hui ei säikkynyt autoja, mopoja tms nyt juuri lainkaan vaan käveli reippaasti Vaun vanavedessä. Täytyy tehdä näitä harjoituksia aina välillä, jotta se oppisi hieman isommiltaan - mutta toki jatkaa yksin liikkumista yhtä lailla.

Muutaman mutkan jälkeen päädyttiin Niihaman kentälle, missä meitä olikin mukavan iso joukko. Otettiin Hannan kanssa ensin pennut. Hui leikki hienosti kahdella pallolla, lähti reippaasti pallon perään ja toi vauhdilla takaisin. Joku taisi huomauttaa että hieman "aijaa" palloa jo. Leikkimisen lisäksi otettiin Katin avustuksella parit luoksetulot, mukavasti meni nekin. Sitten vielä hiukan perusasentoa, imutusseuraamista ja kontaktia - taitava pikku penneli :)

Vau pääsi treenien alkupuolella alokasluokan paikallaoloon, mistä en keksinyt mitään huomautettavaa, mielestäni ihan mallikas suoritus. Pallo oli palkkana takana, joten ei hivuttautumista eteenpäin. Vau pääsi myös myöhemmin Veetin pariksi tottikseen, ja me aloitettiin liikkeillä. Otin seuraamista ja jäävät + noudon. Samat ongelmat siellä on, mihinkäs ne häviäisi kun ei niitä sen pahemmin reenaa - ts. hitaat jäävät, edistävää seuraamista ja kapulan pureskelua ;O Paikallaolossa ei ollut mitään moitittavaa sen sijaan.

Hui seuraili tarkkaavaisena muiden reenejä ja lopussa otettiin vielä hieman leikkimistä sekä ampuminen. Kääntyi katsomaan äänen suuntaan ammuttaessa (söi sylissä lihapullia), mutta jatkoi sitten syömistään reippaasti.

Kaikenkaikkiaan hyvä reissu. Kiitos kaikille reeniseurasta ja avusta :)