Sunnuntaina ja maanantaina vain lenkkeiltiin, taidettiin tosin jompana kumpana päivänä hieman jumpata perusasentoreeniä sekä maahanmenoja. Eilen tiistaina reenattiin hieman enemmän - Vau pääsi Caritan kanssa agireeneihin ja itse suuntasin Huin kanssa tokoreeneihin - mitkä ovat nyt mukavasti lämpimässä hallissa (kuten myös agireenit). Tokoon reenitilat on ihan riittävät, agin osalta ehkä hieman niukat - siltä se näytti, ei oikein osaa sanoa kun ei ole itse kokeillut..

Tein Huin kanssa kahdessa setissä. Aloitettiin seuraamisreenillä missä taas ärsykkeenä pieni vihreä pallo. Olipas koomailua. Tuli aivan liian pitkä pätkä seuraamista ennen kuin pääsin palkkaamaan repimisleikillä - onneksi sen jälkeen seuraaminen ja eritoten käännökset olivat paaaaljon parempia. Jatkossa tässä reenissä pitää pyrkiä palkkaamaan ja siten rentouttamaan Huisku aiemmin. Otin parit 1kg kapulan tuonnit pitkältä matkalta, ei mikään tykkisuoritus - osavaikutus varmasti myös hallin matolla. Myös yksi vauhtiluoksetulo, missä kävi niin hassusti että Hui ei ekalla käskyllä liikahtanut mihinkään.. . Toisessa sessiossa tehtiin sitten pieniä namijuttuja - perusasentojumppaa, kaukojen maasta seisomaan nousuja ja temppuja. Hyvät reenit!

Reenien päätteeksi vielä lyhyt iltalenkki kera Pian ja Tuplan. Miten sitä onkaan unohtanut kuinka hassun rasittavia nuo pennut ovat - olikohan Tuplalla lenkin aikana kertaakaan edes 2 jalkaa yht'aikaa maassa  ?

Hui pääsi Ylökkin alkeiskurssille agilityyn, saas nähdä mitä siitä tulee..