Kolmas kerta toden sanoo. Vuodatus jäätyi kaksi kertaa kun yritin lisätä hymiötä, nyt en lisäile yhtään mitään vaan yritän nopeasti kirjata treenit ylös.

Eilen reenattiin Ylökkin järjestämässä kisamaisessa tokoreenissä Haavistolla. Kentällä oli kaksi kehää kehänauhoineen päivineen. Hui aloitti ekassa kehässä ohjatulla, oikean haku. Se oli muuten ihan ok, mutta paluussa pyöräytti jälleen kapulaa + luovutusasento saisi olla suorempi. Ohjatun jälkeen ruutu, mikä oli sekin ihan jees. Vähän ruudun paikka oli likellä oikeaa reunaa, joten paikan haku reeniä pitäisi jaksaa ja muistaa tehdä paaaljon. Ekan kehän loppuun tunnari, oma oli toinen vasemmalta - Hui meni tosi nätisti kapuloille, reagoi hyvin omaan ja toi hyvin omansa luovutukseen. Huippua!

Tokassa kehässä otettiin metallinouto. Siinä alussa odotettiin tovi kontaktin ottoa. Muuten liike hieno! Sitten seuraamista. Se tyypillistä Huiskua muuten, paitsi että pakittaminen oli jostain syystä hakoteillä. Löytyi pienen muistuttelun jälkeen. Loppuun vielä luoksetulo sekä kaukojen nostot. Luoksetulossa palkka seisomisesta liikkurilta, mikä tuli hyvänä yllätyksenä. Kaukoissa istumaan nousua jumitettiin, toistolla ok. Seisomaan nousu ok. Kokonaisuuteen olin tosi tyytväinen (ai niin otettiin myös paikallaolot, mitkä ok), ja ennenkaikkea siihen että tunnari onnistui kisamaisesta tilanteesta huolimatta!

Tänään reenattiin NPHK:n majalla kisamaisesti PK tottista. Plaah. Hui teki Kipinän parina. Jo kentälle ilmoittautumiseen mentäessä tunnen että koiran vire ei ole sitä mitä haluaisin mutta sillä mentiin. Seuraaminen - täyskäännös pyöri tuplat ja ihan hyvin. Virettä ja tekemisen meininkiä pitäisi olla enemmän. Liikkeestä istuminen, hidas kuin mikäkin. Liikkeestä maahanmeno, tuplakäskytyksellä ja silti ehti laskostaa toisen etutassuista allensa. Luoksetulossa tuli lujaa ja suoraan eteen - hyvä. Liikkeestä seisominen ensin suoraan palkka, toisella liikkeenomaisesti - tosi hyvin. Siitä luoksetulo myös hyvin. Noudoissa kaikkissa odoteltiin kontaktia tovi, ja osasta palkkasin kontaktista - itse noudot ok. Telineet hienosti! Eteenmenossa ei yrittänyt varastaa ja lähti kuin nappi housuista, hyvä kokonaisuus jos ei huomioi valmistelevan osuuden vaanivaa seuraamista, missä kylläkin piti kontaktia. Huin tottiksesta jää sellainen pikkusieväilymäinen fiilis ja vaikka kuinka yritän ajatella positiivisesti - en osaa olla tyytyväinen. Muistelisin että PK SM:issä me saatiin se 93,5 pistettä ja fiilis oli aika lailla sama - nyt onkin sitten lähinnä kyse siitä että miten nämä sääntömuutokset muuttavat tuomareiden arvostelua. Kauhukuva on että lukema alkaa jollakin muulla kuin ysillä..

Tässä iltasella mielessä on pyörinyt muutamia ajatuksia reenien suhteen ja mm. Riitan kanssa pitkään chatattiin fb:ssä - joten lähdetään nyt koittamaan muutamaa juttua ja katsotaan muuttaako se Huin tekemistä mihinkään.