Lauantai-iltana puhelin soi lähempänä kymmentä illalla ja hetken jo mietin että jätänkö vastaamatta - mutta onneksi vastasin, sillä siellä tarjottiin kisapaikkaa sunnuntaille Poriin - kisapaikkaa siis tokon EVL luokkaan. Sunnuntaiaamuna lähdettiin siis Huin kanssa kukonlaulun aikaan kohti kylmää Poria ja hallia - mutta eipä sitä ehtinyt paljon palella kun kisa sujui vauhdilla.

Kisa aloitettiin paikallaoloilla. Istumisessa meillä sattui kömmähdys. Annoin jättökäskyn itse epävarmasti ja poikkeuksellisen hiljaisesti, pelkäsin että Hui tippuu maahan - mitä se on ajoittain tässä liikkeessä tehnyt jättökäskyllä. Hui jäi hieman hassun oloisesti ja olisiko sitten istunut puoli minuuttia ja noussut Kurtin sanojen mukaan "hitaasti ja äänettömästi ylös jotta kukaan ei olisi kuullut - mutta minä näin"  Siellä Hui sitten seistä törötti korvat luimussa. Kyllä harmitti. Paikallamakuussa ei moitittavaa se oli puhdas 10.

Oltiin neljäntenä suoritusvuorossa. Kisa vietiin läpi EVLn normi liikejärjestyksessä ja setti katkaistiin ruudun jälkeen. Aloitettiin siis seuraamisella. Öööh, en oikein osaa mitään sanoa. Olisi se voinut parempaakin olla. Kurtilta kuitenkin 10. Idarissa olin jo etukäteen päättänyt olla hätäilemättä ja yrittää antaa käskyt kuten teen ns. normistikin. Liikkeet kaikki oikein, oli ollut kuitenkin levoton - käännellyt päätään yms. Tästä 9.

Sitten luoksetulo. Hui tuntui ihan säpäkältä, tippui hyvin maihin. Itse tykkäsin luoksetulosta muutenkin. Tästä myös 10. Video paljastanee sitten loput kun se Lililtä jossakin vaiheessa saan . Ekan setin loppuun ruutu. Se oli mielestäni hyvä - en tosin tiedä oliko se 10 arvoinen, mutta sellainen me siitäkin saatiin.

Pienen tauon jälkeen aloitettiin ohjatulla. Vasen puoli tuli arvonnassa. Hui lähti hyvin merkille ja hyvin myös kapulalle. Kapulan oton jälkeen se lähti jotenkin kaartamaan keskeltä ja tuli merkin oikealta puolelta luovutukseen. Kurtti totesi että "olisi se suorempaakin voinut luovutukseen tulla" ja antoi liikkeestä 10. Hmm..

Sitten taisi olla metalli. Kapula töksähti suht lähelle estettä ja Hui otti omasta mielestäni kapulan vähän rumasti. Tästäkin kuitenkin 10. Sitten tunnari. Yritin Huita vähän kovistella että nyt nätisti ja muistappa hommasi ja sitä rataa.. Mutta katin kontit. Hui meni vauhdilla kapuloille, haisteli hätäisesti sieltä täältä, nappasi jonkun suuhunsa - räkäisi pois ja nappasi sitä seuraavan suuhunsa. Tiesin sanomattakin että toi väärän. Argh! Noh, tästä kuitenkin äkkiä eteenpäin ja kaukot. Ne suht kivasti, mutta kyllä siellä sitä liikettä liikaa tulee - oli kokonaisuudessaan mennyt jonkun 15-20cm taaksempäin. Tästäkin kuitenkin 10.

Kaksi nollaa, yksi ysi ja loput kymppejä. Nämä pisteet sitten riittikin ihmeen kaupalla ykköstulokseen 257p ja TVA kello kilahti käymään, aika uskomatonta!

Hurjasti onnea Kaarinalle ja Hiskille jotka taituroivat hienon ykköstuloksen!! Liitän tänne linkkiä kisavideoon jahka sen vain saan!