Huoh, vaikkakin sain nukutuksi suhteellisen pitkän yön, niin silti tuntuu että päivä on mennyt ihan pilalle kun olotila on niin väsy. Aamu aloitettiin kuitenkin taas kapula npidolla, mikä ihan ok. Ajattelin että tämän viikon vielä tahkoan näitä pitoja ja ensi viikolla aletaan ottamaan vauhtinoutoja. Ensi viikon keskiviikkonahan Huin leikkauksesta tulee jo 7vkoa.

Iltapäivällä tottistelin Huin kanssa pihassa. Aloitettiin seisomisella mitä ei ole sitten otettu sen kohtalokkaan reenikerran jälkeen kun Hui teloi jalkansa. Palkkasin pallolla taaksepäin heittäen, ja tehtiin liike pihalla hangessa - joten liukastelun vaaraa ei ollut. Huin ilme oli aika hellyyttävä kun se näki että kaivan taskustani pallon Pusu Otettiin muutamia toistoja ja hienosti pysähtyi - mutta alkoi myös ennakoida! Otin myös muutamia seisomaan jättöjä, mitkä hyvin. Sitten tehtiin seuraamista ja tuntui suht hyvältä. Sikäli vain suht hyvältä että en vielä luota Huin hyvään asentoon ja taas päätinkin että sitä ei vaan pitäisi reenata vielä yksin. Tein käännöksiä vasemmalle sekä loivaa kaarta vasemmalle, mitkä olivat ihan ok. Lopuksi otettiin vielä vähän maahanmenoja sekä leikittiin pallolla hangessa. Lyhyen reenisession päälle lähdin tarpomaan taas metsään koirien kanssa ja oli kyllä älyraskasta. Vau oli ihan hurmiossa ja painatti pitkin metsää, minä roikuin Huin ja Oskun remmien jatkeena.. Kieli ulkona

Iltasella saatiin kylään Hanna-Mari ja Tosi Hymy Tosi hieman tutustui meidän poikiin ja sitten otettiin pientä reeniä. Pitää muuten todeta että Hui näytti ihan isolta pojalta pieneen Tosiin verrattuna Nauru Otin Huilla seuraamista Hanna-Marin naksutellessa. Saatiin ihan hyviä suoria pätkiä sekä puoliympyrää vastapäivään. Hieman Huin perä "eli" liian paljon, mutta hyvin korjasi itse asennon suoraksi mistä heti palkaksi lelu. Lopuksi tehtiin vielä vähän istumista. Tosi oli todella pätevä ja täpäkkä pieni tyttö - Hui taisi ihastua Cool Kiitokset Hanna-Marille reeniseurasta ja avusta!

Osku pääsi vielä iltasella naapurin Minnan kanssa lenkille, ja Hui otti kapulanpitoreenin mistä iltaruoka palkaksi..