Torstaina otin aamupäivällä Huilla muutamat kapulanpidot. Tarkoitus oli ottaa aamun reenit ruokapalkalla, mutta Harripa oli ehtinyt ruuat antaa vaikkakin erikseen pyysin että älä ruoki - noh, en tohtinut liiemmin torua asiasta kun suhteellisen kiltisti hoitaa "mun" koiria Silmänisku 

Kapulareenistä.. Annoin Huille kapulan suuhun, ja taas ensimmäisellä kerralla se oli vähän sitä mieltä että tätähän väylätään. Nappasin sitä karvoista samalla tiukasti toruen ja se petrasi heti otettaan hyväksi. Tästä hyvät kehut ja palkkaa. Tehtiin muutama toisto ja kehuin vuolaasti kun se puri hyvin. Lopetettiin hyvään suoritukseen.

Iltapäivällä tein taas n.20 minsan pissalenkin koko jengin kanssa, eikä Hui oireillut jalkaansa. Hyvä! ..on aika jännää tiirata sen oireiluja, jännittää jos se alkaakin ontumaan Itku

Iltasella otin Huilla toisen session kapulan pitoja. Annoin kapulan ja se lähti oitis pois päin minusta. Rohkaisin sitä tuomaan kapulan minulle ja toikin - ja puri hyvin. Tästä isot kehut! Selkeästi Hui on ymmärtänyt nyt niin että käyn sen kraiveleihin heti välittömästi kiinni kun kapulan kanssa ollaan tekemisissä. Muistelisin kuitenkin Riitan kehottaneen pitämään mielessä että tässä reenissä pitää olla tiukkana, kapulareeni on monesti koiralle epämiellyttävä - mutta siinä ei saa antaa periksi vaan vaatia pala palalta enemmän ja muistaa se kehuminen. Otettiin 4-5 toistoa, jotka Hui teki hyvin - eikä yrittänyt hilpasta yhtään minnekkään.
Sitten siirryttiin ulos. Otin lelulla perusasentoa sekä muutamia pätkiä seuraamista. Seuraaminen ei tuntunut millään lailla hyvältä ja päätinkin heti etten reenaa sitä nyt yksin sillä en halua palkata Huita yhtään vinosta asennosta tms. Lisäksi otettiin parit luoksetulon loppuasennot sekä maahanmenoa - nämä ok! Loppuun tein yksin Huin kanssa n.20 minsan lenkin. Kävely oli paljon lepposampaa eikä herra vetänyt niin paljoa mitä kimppalenkeillä.
Huin kanssa touhuttuani lähdin vielä tunnin reippailulle Oskun ja Vaun kanssa. Ihana pakkaskeli ja lumisade Hymy