Vkonloppuna taas ahkeroitiin reenirintamalla tokoreenien merkeissä. Perjantaina ajeltiin Pian ja Maijun kanssa Längelmäelle, missä treffattiin Katja, Marja ja Kirsi. Kiitos Katjalle Kana-Areenan järjestelystä taasen!

Hui reenasi kolme settiä. Ensin aloiteltiin kisanomaisella. Ekana ruutu. Tässä matkalla merkille Huin piti käydä ihmettelemässä hyppyestettä mikä oli matkalla merkille. Tälläinen hyvin tyypillinen Huin hairahdus, ärsyttävä tosin! Ruutu muuten suht ok. Nyt pitäisi varmaan välillä viedä palkka valmiiksi ruutuun, miten tuntuu että menovauhti ruutuun ei ole enää niin hyvä mitä se oli tässä jossakin vaiheessa syksyä.

Ruudun jälkeen suora luoksetulo. Se ok. Sitten metallinouto, sekin ok. Nämä kaikki siis vain kisapalkkauksella. Huin vire nousi liike liikkeltä ja tunnariin mentäessä se oli sitten jo liian korkealla - ja en tajunnut Huita huomauttaa - ja siitä seurasi aivan örvellystunnari. No, huomautusten ja toistojen jälkeen ok. Ohessa linkit Pian taltioinneista.

;feature=youtu.be

;feature=youtu.be

Tokassa setissä aloitettiin seuraamisella. Tehtiin sitä suht pitkään ja hartaasti - ja ongelma on ne pirun hitaat perusasennot. Ohessa linkki.

;feature=youtu.be

Seuraamisen jälkeen otettiin muistaakseni metalli palkatta ja sen jälkeen uudelleen tunnari, nyt ok!

;feature=youtu.be

Sitten reenattiin ohjattua. Oikea puoli. Tässä liikkeessä merkki on hieman tahmea kun Huin on niin vaikea irrottautua kapuloista. Taidettiin ottaa ensin yksi oikean haku ja sen jälkeen reenattiin pelkkää merkkiä niin että Katja liikkurina oikein hetsasi Huita kapuloilla, mutta sitten saikin mennä vaan merkille asti - ja siitä sai palkan.

;feature=youtu.be

Ai niin, settien väleissä otettiin vielä paikallaolot. Ne hyvin - onhan Hui aikamoinen luumu ja korppikotka istumisessa, mutta hyvin pysyy :)

Hyvät reenit ja nämä videot kertoo aina niin paljon! Kiitos siis Pialle kuvauksesta ja pitkämielisyydestä niitä YouTubeen siirrellessä! Kiitos myös reeniporukalle, oli kivaa!

Sunnuntaina reenattiin Toivasen sirkuksen siivittämänä Pian kanssa Nokian hallilla. Olihan hulinaa. Olin ajellut mun vanhemmilta Säkylästä ja lapset oli istuneet 1.5h autossa ja meno oli sitten sen mukaista! Ainakin riitti häiriköintiä! ..mitäköhän me tehtiin..? Taidettiin aloittaa seuraamisella ja siinä pääpaino nyt perusasennoissa. Tein niin että pysähdyin itse tosi napakasti ja jos Hui teki hyvin se sai heti namin. Tämä toimi hyvin - osittain oli namit kädessä ja osittain ei. Tätä pitäisi nyt vaan jaksaa ja muistaa työstää!

Sitten otettiin ruutu. Ruudussa ensin häröili merkin kanssa - meni pussi-esteen taakse. Otin takaisin ja nyt ok. Hieman oli kovaa häiriköintiä merkille menossa kun Ella törötti suoraan edessä - mutta eiköhän Hui nyt silti tiedä mikä on merkki ja mikä on pussi! Ruutuun ihan ok, palkkasin seisomisesta. Otettiin vähän myös hetsausleikkiä ruudun ja merkin välillä. Ruudun jälkeen otettiin palkatta luoksetulo ja metalli, minkä jälkeen tunnari. Huomautin metallin jälkeen että nyt pitäisi keskittyä. Taas Huisku nosti väärän, ihan diipadaapa asenteella liikenteessä. Pistin pötköttämään ja otettiin kohta uudestaan. Nyt hyvin! Tätä palkkaamattomuutta ja vireen nostoa ennen tunnarille menoa pitää nyt tehdä, pitää pystyä laskemaan se viretaso niin että pystyy keskittymään hommiinsa eikä tehdä typeriä virheitä!

Tokassa setissä otettiin ohjattua. Oikeaa puolta. Taas merkille menossa häröilyä. Uusinta ok. Yritti lähteä keskimmäiselle kapulalle, hyvin kuitenkin kuunteli kun kielsin ja käskytin uudelleen. Tuntuu että Huilla on vaikeampi tämä oikea puoli, pitää muistaa seurata reeneissä.. Sitten jumpattiin kaukoja ja on se vaikeeta tehdä sei-maa vaihto oikein. Saatiin kyllä toistojen kautta monta oikealla tekniikalla mutta aina pitää yrittää voisiko luistella ja tehdä helpommalla tavalla.. Loppuun vielä tunnari niin että nostatin ja lähetin parin kierron kautta. Meni lujaa tunnareille ja sähelsi siellä hetken ja nappasi oman viereisen. Uusinnalla annoin vielä uudelleen tiukan "oma" käskyn kapuloille mentäessä - nyt pystyi keskittymään ja toi oman hyvin.

Kiitos taas Pialle ja pahoittelut härdellistä :)