Napattiin Valtsun, Empun, Huin ja Vaun kanssa eskarilainen pysäkiltä kyytiin ja suunnattiin Mutalan kentälle reenaamaan. Otin reenit molemmilla kahdessa erässä, Vau aloitti.

Tehtiin Vaulla jäävät liikkeet sekä seuraamista ekassa setissä + kaukoja ja temppuja. Kierroksia oli taas ihan yli äyräiden Silmänisku.

Hui oli ihan tohkeissaan kun se pääsi Vaun jälkeen kentälle ja aloitettiin perusasennoista ja seuraamisen aloituksista. Tänään vire oli loistava ja sitä myöden myös päänasento. Tehtiin muutamia toistoja lelun ollessa piilossa takataskussa - palkkaus siis lelulla. Voi kun se seuraaminen tai seuraamisessa pään asento oli aina noin hyvä. Pitää tuota päänasentoa ja sitämyöden koko perusasentoa reenata nyt kuuriluontoisesti!

Seuraamisen jälkeen otettiin maahanmenoja, mitkä oli tosi hyviä!

Vau pääsi Huin ekan session jälkeen tekemään luoksetuloa pysäytyksellä, onnistui yllättävän hyvin. Hilluttiin ja leikittiin Vaun kanssa hyvä tovi - oli hauskaa Hymy.

Hui aloitti toisen reenisession luoksetuloilla. Jätin sen istumaan ja tein kävellessäni niin että käännyin tosi monta kertaa sitä kohden ja kehuin kun istui nätisti ja katsoi tarkasti minuun päin. Ekassa luoksetulossa vapautus lelulle heti ja toisessa vasta ihan läheltä - tuli molemmissa hyvällä vauhdilla.

Luoksetulojen jälkeen seisomisia, mitkä myös hyvin. Loppuun vielä toko-hyppyä, missä hieman takuttiin sen kanssa että kun annoin käskyn "hyppy" - Hui oli lähtevinään, mutta pysähtyikin katsomaan minua, eikä edennyt siitä yhtään mihinkään. Toistolla hyppäsi hyvin. Saatiin kuitenkin onnistumiset myös niin että Hui hyppäsi heti ekalla käskyllä. Käytin targettia ja muutaman kerran annoin myös "top" käskyn hypyn jälkeen, mikä pelitti hyvin. Reenien lopuksi leikittiin ihanalla pallolla hangessa.

Oli mukavat reenit, erityisen iloinen tietysti olen seuraamisen onnistumisesta ja Huin viretilasta Cool