Aamusella metsälenkki koirien kera, Osku ei oikein enää tahdo jaksaa menossa mukana. Lienee viisaampaa jättää se jatkossa jo pitkiltä lenkeiltä pois. Vau on oksennellut edelleen, ei onneksi mitenkään hurjan paljoa - noin kerran päivässä. Tiistaina on aika eläinlääkärille, toivottavasti löydettäisiin syy (ja hoito) oireiluun.

Aamulla lenkin jälkeen reeni pihassa Huin kanssa. Aloitettiin ruudulla, mikä pelitti tosi hyvin. Kyllä se kotona osaa todella pätee meihin! Otettiin muutamia toistoja, kaikki ok. Kuittaisin "toppaa" käskyllä ruudussa oikean paikan. Ruudun jälkeen tunnari - sekin tosi hyvin. Haisteli eikä maistellut vääriä - toi omansa luovutukseen hyvin. Hmph, nyt nämä osaamiset vaan pitäisi saada sinne kentille + tietysti kisatilanteeseen. Lisäksi otettiin vähän seuraamisen lähtöjä.

Iltasella reenattiin Hannan, Tainan, Annen ja Riitan kanssa Mutalassa. Olipa hienoa saada vähän kisanomaista reeniä + niin että kentällä oli useampia koirakoita yhtä aikaa. Hui oli aikast pätevä. Aloitettiin Kipinän parina ilmoittautumisessa, palkkasin siitä. Sitten seuraaminen minkä yhteyteen ampuminen, seuraaminen tuntui hyvältä - hyvä vire ja kontakti - aavistuksen tietysti painoi + juoksusta hitaaseen siirtymä ei toimi - sitä pitäisi muistaa reenata. Liikkeestä istuminen ok, samoin maahanmeno + luoksetulo - tosin jäävät voisi suorittaa nopeamminkin, mutta se ei nyt ole yllätys.. Pitää vaan vahvistaa, vahvistaa ja vahvistaa.. Myös toppaaminen ok, se parhaimmalla pysähdyksellä. 2kg nouto muuten ok, luovutuksessa hieman nojasi mua vasten. Läheltä pari luovutusta uudelleen, ne hyvin. Loppuun eteenmeno, mikä hyvin. Reenien päätteeksi kaivoin Huin vielä uudelleen autosta ja otettiin ensin pätkä seuraamista, hyvin! Ei kytsimistä eteenmenon suuntaan. Sitten tehtiin tunnari, se onnistui nyt ok - tosin piti ainakin yhtä kapulaa käyttää suussa - argh. Loppuun jumpattiin vielä hiukan kaukoja, hyvät skarpit vaihdot - hieman se tekniikka on edelleen vaiheessa. Kiitos kivoista reeneistä kaikille - otetaan pian uusiksi!