Kuskailin Vauta tänään agilityn piirinmestaruuskisoihin, mitkä pidettiin Takuttien järjestämänä Hervannassa. Näin Vaun ekan yksilöradan, mikä oli agirata. Hieno suoritus Caritalta ja Vaulta tämä rata olikin, nollatuloksella. En itseasiassa tiedä lopullista sijoitusta, kun lähdin kisapaikalta oli kisa kesken ja Vau silloin kolmantena. Hyppyrata oli sitten harmillisesti hylly-tulos, putki oli imenyt Vaun puoleensa . Joukkuekisassa Ylökk toisti viime vuoden säveliä voittaen hienosti piirinmestaruuden. Vau, Taru ja Vili tekivät nollatulokset, Iivarille ilmeisesti 5vp. Puhdas nollatulos siis (3 tulos ratkaisee). Hienoa!!

Pian kanssa saatiin sovittua aikataulut yhteen ja treffattiin Pirkkahallin kentällä ennen kuin riensin hakemaan Vauta Hervannasta. Hyvät reenit oli tänäänkin . Hui meni paikallaoloon ilmoittautumisen jälkeen, ja makoili rauhallisena Tuplan tottistellessa. Paikallaolosta kisamaisesti ns. kaavion alkuun. Tarkoituksena oli palkata ns. pitkän seuraamissuoran päässä ja näin teinkin, seuraaminen tuntui ja ilmeisesti näyttikin ihan hyvältä. Huomattavasti paremman tuntuista kuin eilen. Seuraamista myös täyskäännöksin + muutamat vauhdinmuutokset. Ihan ok! Liikkeestä istumisessa palkkasin ensin seuraamisesta, mikä hyvää. Jee, olen tosi iloinen kun jäävien seuraaminenkin alkaa pikku hiljaa parantua. Istuminen oli Pian mukaan Huin tekemäksi hyvä . Istumisen jälkeen muutamat pätkät juoksuseuraamista, mitä pitää reenata ja paljon. Alussa Hui ei pidä hyvin kontaktia, mutta kun vaan jatkaa ja jatkaa kontakti löytyy. Pitää ottaa nyt tämäkin reeniohjelmistoon ja huomauttaa kontaktin tippumisesta / huonosta kontaktinpidosta. Maahanmenon Hui teki ns. väärällä tekniikalla istumisen kautta. Tästä ei palkkaa vaan Pian vinkistä koitin nyt niin että lähdinkin eri suuntaan kuin eteen maahanmenokäskyn jälkeen  - ts. sivulle tai taakse - jolloin pystyin itsekin kontrolloimaan miten Hui maahan menee ja palkkaanko vai en. Näin pääsin heti huomauttamaan hitaasta maahanmenosta ja palkkaamaan nopeasta.

Otin luoksetulon niin että jätin Huin maahan. Luoksetulo lujaa loppuunasti kuitenkin törmäämättä. Liikkeestä seisomisen tein liikkeenomaisesti, palkkaus luoksetulosta vauhdissa. Tämä ok, seisomista pitää vahvistaa, nyt pysähtyi ihan ok - mutta vähän oli siirtänyt toista takajalkaansa. Loppuun vielä yksi hyppynouto, hienosti. Tosin itse heitin taas ekalla kerralla kapulan päin estettä. Jouduinkin sitten Pian heittokouluun ja sain laiskanläksyä kapulan heittoon . Sitä mun pitää kyllä oikeastikin reenata, olen ehkä maailman onnetoin kapulan heittäjä..

Olipa kiva ja tehokas reeni, kiitos Pialle ja Tuplalle!