Sunnuntaiaamuna Vau pääsi agilityyn ja minä en. Sovittiin Caritan kanssa että Vau siirtyy nyt ainakin helmi- ja maaliskuuksi vielä Caritan ohjaukseen, sillä helmikuussa pääsisin ehkä kerran reeneihin ja maaliskuussa hyvä jos sitä yhtäkään kertaa. On jos jotakin kissanristiäistä, lähtien lasten syntymäpäivistä ja uimakoulusta aina rakentajamessuihin... Noh, hienoa että on näin upea lainaohjaaja saatavilla, Carita on niin satakertaa taitavampi ohjaaja kuin minä!

Vaun kotiuduttua lähdin kaikkien koirien ja Eemelin kera kohti anoppilaa missä isoveljet olivat viettäneet koko viikonlopun. Kävin Sannan kanssa yli tunnin lenkillä ja oltiin koko porukka aika uupuneita sen jälkeen, tai sitten koirat vaan säälivät mun huonoa kuntoani Pusu Iltasella kun oltiin kotiuduttu otin Huilla hieman eteisessä reeniä. Keskityttiin peräpään käyttöön ja eritoten sivullesiirtymisiin. On se vaikeaa, mutta saatiin kyllä ihan onnistumisiakin. Lisäksi taidettiin ottaa istumista. Sunnuntai iltasella kävin vielä koirien ja naapurin Hannan kanssa reilun tunnin lenkillä metsässä, oli ihana ilta!

Tänään maanantaina otin sitten hieman reeniä omassa kotipihassa. Aloitin Huin kanssa seisomisliikkeellä. Tehtiin nurtsilla, missä siis lunta n.20-30cm. Hui tajusi taas tosi nopeasti mistä kyse, palkkailin vain suorista seisomisista. Seisomisreenin jälkeen hieman heittelin sille palloa varovasti ja se oli niiin tohkeissaan - toi jopa pallon joka kerta mulle käteen asti heitettäväksi - mitä se ei tehnyt kyllä ikinä ennen tätä olkapääsairaslomaa Silmänisku

Seisomisen jälkeen otettiin yksi kapulan pito, mikä hyvin! Sitten parit kapulannostot ja tuonnit suht pitkältä matkalta - Hui tuli jo hyvällä vauhdilla vaikkakin se vielä tulee makuuni liian hitaasti eteen asti, hidastaa siis lopussa. Lelun käyttö tässä reenissä on kuitenkin tuonut iloisuutta ja reippautta!

Sitten otettiin vielä sarjat istumista. Tein aika isoilla avuilla alkuun ja vähensin sitten, meni ihan ok. Lopuksi leikittiin sillä niin ihanalla pallolla Hymy

Käytiin koko porukka remmilenkillä Eemelin kera. Meni tällä kertaa suhteellisen mukavasti, kolme koiraa yhdessä kädessä on vain aika haasteellista..!