Eilen torstaina ei tehty niin mitään. Mitään muuta kuin lenkkeilty Hymy. Oltiin koirien ja poikien kanssa jäällä missä aivan upea hankikanto, Vau, Hui sekä Osku juoksivat riemuissaan.

Tänään aamulla hieman sisätottista Huilla. Kapulannostoja ja luovutuksia sekä maahanmenoja + perusasentojumppaa. Kivasti meni ja oli herra säpäkällä tuulella!

Iltapäivällä oli pikatreenitreffit Hannan ja poikien kanssa Tesomalla. Kenttä oli kivassa kunnossa! Veeti näytti ensin mallia ja Hui pääsi reenaamaan seuraavana. Aloitettiin noudolla, missä kaksi vauhtinoutoa niin että jätin Huin istumaan kapulan eteen ja kutsuin pitkältä matkalta. Vapautukset lelulle eri etäisyydeltä. Hyvä vauhti! Kolmas vielä niin että Hui vielä kierivän kapulan perään, kun nappasi kapulan ja lähti kohti annoin vielä uudelleen käskyn "tuo", tämän jälkeen heti vapautus lelulle. Tuli ihan hyvällä laukalla, ei kuitenkaan niin lujaa mitä kahdessa ekassa.

Sitten jatkettiin seuraamisella. Hui oli hyvässä vireessä ja pään laskemisen suhteen ei tänään ollut ongelmaa. Ongelmia oli hieman edistämisen kanssa, mistä piti muutaman kerran nätisti huomautella. Ekalla pätkällä yritin palkata lelulla kainalosta, mutta tämä sai Huin edistämään tosi paljon. Tehtiin eri mittaisia pätkiä, käännöksiä sekä pysähdyskin. Myös mutkittelua Silmänisku. Palkkaaminen nyt peruuttaen taakse ja ylös, pään asennon sekä edistämisen takia. Siinähän sitä haastetta emännälle onkin..

Tehtiin myös seisomisia, ja loppuun eteenmeno - nämä ihan ok.

Kiitos Hannalle seurasta Nauru

Käytiin iltasella Aten ja koirien kanssa reilun tunnin lenkillä jäällä. Koirat juoksivat riemuissaan ja kodinhoitohuoneesta löytyykin nyt mukavan rentoa porukkaa Cool