Reilu vko sitten käydyn Porin kokeen jälkeen on toki reenattu, en vain ole ehtinyt päivittää blogia. Reenattu on vaihtelevasti eri kentillä - ainakin Menkalassa, Vuorentaustassa ja Haavistolla + pari kertaa omassa pihassa. Eniten on taidettu höylätä tunnaria ja ruutua. Kerrataanpa missä mennään liikkeittäin:

Paikallaistuminen: jättöä pitää edelleen vahvistaa.

Paikalamakuu: tätä pitäisi muistaa reenata kisamaisesti, nyt ei ole korjattu kertaakaan sitten koetilanteen. Höh.

Seuraaminen: tämä on edelleen yksi pikku inhokki. Olen reenannut nyt pysähtymisiä ja Pia naksutti kun perusasento ok. Tuumittiin että jotenkin se on kiinni myös siitä miten oma askellus menee - että mihin asentoon Hui perusasennossa istuu (onko takajalat siis millaisessa asennossa).

Idari: seisominen on ollut arpomista - tarjosi Porin kokeessa istumista, ja tarjosi sitä myös reeneissä. Toistolla ok. Otin myös vkolla jääviä PK tyyliin, tuntui mukavalta - tosin kukaan ei ollut näkemässä..

Luoksetulo: tämä on ollut pääsääntöisesti ihan jees. Mitä nyt välillä pitää hipsutella vauhdin kanssa, mutta Huiksi kuitenkin ihan mukavaa tekemistä. Eilen kisamaisesti koko liike, ihan jees!

Ruutu: tämä se aina vaan on mysteeri. Hui säätää ja sählää ruudun paikan kanssa. Ei tässä auta kai muu kuin vahvistaa paikkaa. Ruudun merkki on ollut hyvä.

Ohjattu. Merkillä välillä kierron kautta, mutta myös ilman kiertoa mennyt merkille hyvin. Kapulan pitoon ja pienen pyöräyttämiseen (asennon korjaamiseen) olen puuttunut ja tukenut erillisellä "pidä" käskyllä mikä pelittänyt tosi hyvin! Hui myös alkanut tajuta korjata itseään suoraan luovutusasentoon. Huippua!

Kaukot: välillä jumitusta, mutta suhteellisen ok. Asennoissa sitä liikkumista on. Pitäisi ja pitäisi hioa..

Tunnari: tämä on meidän murheenkryyni. Kun tehdään niin että ei ole palkkaamattomuutta alla, niin toimii hyvin. Kun sitten taas tehdään 2-3 liikettä palkatta ja otetaan tunnari niin jo alkaa sähellys. Nyt on tunnari tehty niin että on kolme kasaa ja tunnari on ollut tokassa tai vikassa kasassa. Tässäkin muodossa toimii hyvin kun ei ole palkkaamattomuutta alla. Eilen teki ensin huonosti (3 palkatta olevan liikkeen jälkeen), joutui jäähylle ja sai hieman tukkapöllyä - jonka jälkeen alle uudet kaksi liikettä palkatta. Tämän jälkeen tunnari hienosti oikein! En tajua!! No, Huilla ei nyt valitettavasti ole vaihtoehtoja - niin kauan tätä säädetään että se tehdään myös kisatilanteessa oikein!

Metallinouto: tätä nyt ei ole juurikaan reenattu, kun ei ole estettä tms. Kisan perusteella suht hyvässä kunnossa.

Parin vkon päästä olisi seuraava EVL startti Hausjärvellä, ja huomenna pääsen tuskailemaan tunnaripulmaa Christan kanssa. Jännää, jännää..