Tiistaina treenattiin aamusella Hannan ja poikien kanssa Ikurissa. Oli "mukamas" nopea aikataulu, mutta oltiin niin älyttömän tehokkaita että ehdittiin tehdä vaikka mitä Nauru.

Empun nukkuessa treenattiin kaikkiaan neljä koiraa. Otin Vaulla aika paljon koska sillä höyrykattila todella kiehahtelee yli. Otin huvikseni neliökävelyä pysäytyksillä ja se toimi ihan hyvin. Ainoastaan seisomisessa Vaun piti kääntyä mua vastaan. Otin myös tosi pitkiä seuraamisia käännöksillä, hieman jopa petrasi paikkaansa taaksepäin. Otettiin myös luoksetuloja ja loppuun kaukoja ja temppuja. Vau oli tyytyväinen kun sai touhuta kunnolla.

Veikan reenattua Hui aloitti luoksetuloreenillä. Otettiin ensin kaksi niin että Hanna piti kiinni ja Hui näki kun laitoin lelun takin alle. Otin eteen asti, odotin hetken ja palkkasin ensin suullisesti - sitten lelulla. Oli aika hitaita + ekassa lievä banaani. En tiedä kyttäsikö lelua vai mitä mutta hidasta laukkaa tuli. ÄH! Otettiin vielä kolmas niin että Hanna piti Huista kiinni, en näyttänyt lelun jemmausta ja matkakin oli ainakin tuplat edellisiin. Tässä tuli sillä vauhdilla millä pitääkin, vaikkakin lopussa on vielä petrattavaa. Pitää ottaa luoksetuloja vaihdellen matkan pituutta ja tehdä eteentulosta erityisen miellyttävä palkkauksen kautta.

Sitten otettiin hieman seuraamista. Palkkailin perusasennoista, ja otettiin vain pari lyhyttä pätkää missä ekassa käännökset vasemmalle ja toisessa oikealle. Vasemmalle pelittää paljon paremmin, sitä nyt on tosin reenattukkin aika lailla. Vire oli hyvä!

Sitten jääviä. Eihän tässä erityisest ole reenattu, joten ei onnistunut maahanmeno ilman apuja tänäänkään. Autoin sitten hiukan ja tippui ok. Lisää reeniä..! Seisomisessa sama homma. Lopuksi leikit pallolla.

Veetin reenattua käytiin pienellä kävelyllä, minkä jälkeen Veikka otti rullareenin kentän viereisessä metsikössä. Päätin sitten vielä ottaa Huilla esineennostoreenit, ja ne meni ihan mukavasti. Eka esineenä toiminut pehmokäärme tuli hienosti luovutusasentoon asti, kylpylelua piti sitten hieman nakella, mutta toisella kertaa sekin maltettiin tuoda jo loppuun saakka Cool.

Oltiin aika tehotyttöjä, paljon asioita suhteellisen lyhyessä ajassa. Eemeli oli myös superkiltti, jaksoi reenien päälle vielä kauppareissunkin pihahtamatta!

Illalla olisi tarkoitus mennä jäljelle, toivottavasti lumi ei tee tepposia tällä kertaa.

1795944.jpg